Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova’ya geldi ama eleştiriler de patlama yaptı!

Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova’ya geldi ama eleştiriler de patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, perşembe akşamları çok iyi reytingler elde ederek, 3.sezonunu da başarıyla sürdürüyor. Dizinin hikayesi de Hünkar ve Yılmaz gibi iki önemli karakterin ayrılmasına rağmen yine ilgi çekmeye devam ediyor. Vahide Perçin ve Uğur Güneş’in ayrılılarına önümüzdeki bölümlerde Behice karakterini canlandıran Esra Dermancıoğlu’nun da katılması bekleniyor.

Bu arada artık dizide Ümit Kahraman karakteri de yerini iyice sağlamlaştırmaya başladı. Dizinin daha önce de hayranı olan Hande Soral, hikayeye adeta damdan düşer gibi giriş yaptı. Fikret’in sevgilisi olarak Çukurova’ya gelen Ümit, kancayı da Demir’e attı. Ancak Ümit karakterinin gelişi izleyicilerin bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Aslında Ümit hikayeye gelirken yanında büyük bir sır da getirdi ama şimdilik bu sır bilinmiyor. Ortaya çıkınca konakta yer yerinden oynayacak. En azından Hande Soral, böyle bir tüyo verdi ve Ümit’in sırrının ne olduğu da şimdilik bilinmiyor. Fakat izleyicilerin senariste ciddi eleştirileri de var.

Özellikle de 81. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra bu eleştiriler Ümit karakterinin üzerine yoğunlaşacak gibi duruyor. Ümit ile Fikret sevgili ama birisi Demir’e göz koydu diğeri de Müjgan’a… Yani onların aşkları ve yollarının ayrılacağı mesajı 81.bölüm fragmanında verildi.

İşte bu noktada da izleyicilerin eleştirilerini görüyoruz. “Senaryo basitleşiyor, final yapıp tadında bırakmak daha iz bırakıcı ve anlamlı olur” diye bir dizi hayranı, birçok kişinin de duygularına tercüman oldu. Dizinin senaryosunun saçmalamaya başladığını düşünen çok fazla kişi var. İşte o yorumlardan bazıları:

“Dizi giderek saçma bir hal alıyor, nerede o ilk bölümlerdeki masum aşk sahneleri.”

“Bu ne saçmalık. Önce öpüşüyorlar (Ümit-Fikret), sonra ya ben ona aşık olursam… Zaten öyle olacak, sen Demir’e Fikret de Müjgan’a… Züleyha da dünden razıymış Yılmaz’ın ölmesine ve hanım ağa olmaya….”

“Rica ediyorum. Ya şu senaryoyu düzeltin ya da final yapın ağız tadıyla.”

“Ne olduysa Yılmaz’ın gidişiyle oldu. Yılmaz diril gel, dizi saçmalıyor. Kalp krizi geçirtecek bana bu dizi.”

“Çok çirkin şeyler dönüyor burada artık Fikret’le Ümit’in konuşması ne öyle ya…”

“Allahınızı severseniz Demir’le Ümit sevgili olmasın. Demir, bu kadar yıl Züleyha’yı esir gibi sakladı. Şimdi gönlü istiyor diye 2 günde başkasına gitmesi çok saçma olur. Gerçekten şimdi de Züleyha, Demir’in arkasından koşması hele de Yılmaz’ın ölümü… Daha 3-4 ay olmadan daha yasını adam akıllı tutmadı bile. Diziyi iyice saçma sapan bir yere sürüklediniz.”