Ana sayfa Dizi Haberleri TV8’in Kızım dizisi kararı izleyiciyi sevindirdi!

TV8’in Kızım dizisi kararı izleyiciyi sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TV8 ekranında bir sezon yayınlanan ve toplam 34 bölüm ekranda yer alan Kızım dizisi, 19 Eylül 2018 ile 31 Mayıs 2019 tarihleri arasında izleyici ile buluştu. Medyapım tarafından hazırlanan dizinin yönetmenliğini Gökçen Usta yaptı. Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’nin senaryosunu yazdığı dizi yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüştü.

Yurt dışında da satışlarına devam edilen Kızım dizisinde başrollerde Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu yer aldı. Yan rollerde ise; Tugay Mercan, Serhat Teoman, Sinem Ünsal ve Suna Selen gibi isimler bulundu.

TV8 daha önce de yayınladığı gibi Kızım dizisini tekrar ekrana getirmeye karar verdi. 13 Mayıs 2020’den itibaren 09.45’te tekrar bölümleri yayınlanan dizi, 27 Temmuz Pazartesi gününden itibaren ise bu sefer saat 16.15’te tekrar bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıktı. Hafta içi 5 gün boyunca Kızım dizisini öğleden sonra ekranda izlemek için önemli bir fırsat daha sunulmuş oldu.

Kızım dizisi, Madd Entertainment tarafından yurt dışında satışı yapılan projelerden. My Little Girl ismi ile dağıtımı yapılan dizi en son Romanya’nın Antena 1 kanalına satıldı. Dizinin yurt dışında da ilgi görmeye devam ettiği belirtiliyor.