Ana sayfa Güncel Haberler Furkan Palalı’nın sağlık çalışanlarına yardımı farklı oldu!

Furkan Palalı’nın sağlık çalışanlarına yardımı farklı oldu!

tarafından ker_def

En son Benim Tatlı Yalanım isimli dizide başrolde yer alan ünlü oyuncu Furkan Palalı, sağlık çalışanları için attığı adım ile konuşuluyor.

Ünlü oyuncu yardım kampanyası yapan ünlülerden farklı olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tüm çalışanlarına internet üzerinden yemek siparişi vererek farklı bir adım atmayı tercih etti.

Tüm dünyanın koronavirüs salgını ile mücadele ettiği bu dönemde, sağlık çalışanlarının kendi hayatlarını riske ederek yaptıkları bu mücadelede Furkan Palalı,yardımseverliğin önemine işaret etti.

Ünlü oyuncu, “Türk halkı yardımseverliğiyle bilinir. Özellikle böyle bir dönemde herkes elini taşın altına koymalı. Daha güzel günler için şimdi destek zamanı. Yardım kampanyaları düzenlenirken hayatlarını hiçe sayarak gece gündüz çalışan sağlık emekçilerini de unutmamız gerekiyor. Elimden geldiğince yardım çalışmalarına devam edeceğim. Umarım bu yardım kampanyaları artarak devam eder” açıklamasında bulundu.

Palalı’nın ayrıca Haluk Levent’in başkanlığını yaptığı AHBAP’ın başlattığı kampanyaya katılarak 35 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşıladığı da ortaya çıktı.