Ana sayfa Sinema Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi izleyicilerini büyük bir sürpriz bekliyor!

Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi izleyicilerini büyük bir sürpriz bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türkiye’nin en değerli ozanlarından Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin çekimlerine başlandı. Hazırlık aşaması oldukça uzun süren filmin bu yıl sonunda gösterime girmesi bekleniyor. Filmde izleyicileri büyük bir sürpriz de bekliyor.

Daha önce Ayla, Müslüm, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu gibi başarılı filmlerin yapımcılığını üstlenen Dijital Sanatlar tarafından çekilen film birkaç gün önce sete çıktı, çekimlere başladı. Filmin oyuncu ekibi oluşturma çalışması oldukça uzun sürdü. En sonunda Neşet Ertaş’ı ünlü bir oyuncunun değil yine bir halk ozanının canlandırmasına karar verildi.

Filmde Neşet Ertaş’ın çocukluğunu Onur Efe Şahin canlandıracak. Neşet Ertaş’ı yetişkinliğini gerçek hayatta da ozan olan Ramazan Bağgül, gençliğini Bektaş Dolu canlandırırken başarılı müzisyen Zara, Neşet Ertaş’ın annesi rolünü üstlenecek. Ünlü genç oyuncu Melisa Aslı Pamuk da Neşet Ertaş’ın aşık olduğu kadına hayat verecek.

Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi izleyicilerini büyük bir sürpriz bekliyor! 7

Bu arada filmi izleyecekleri büyük bir sürpriz bekliyor. Buna göre daha önce Müslüm filminde Timuçin Esen’i Müslüm Gürses olarak izleyecen seyirciler buna bir kez daha şahit olacak. Filme konuk oyuncu olarak katılacak Timuçin Esen, bir kez daha Müslüm Gürses’i canlandıracak.

İstanbul, Ankara, Kırşehir ve Almanya’da çekilecek filmin görüntü Yönetmeni Jean Paul Seresin, Kostüm Tasarım Sorumlusu Baran Uğurlu. Filmin yönetmenliğini ise Ömer Faruk Sorak ve Berker Berki üstleniyor.

Filmin oyuncu kadrosu çok güçlü isimlerden oluşuyor. Kadroda şu isimler var: Yüsra Geyik, Toygan Avanoğlu, Serkan Köksal, Selin Genç, Rüzgar Aksoy, Ayça Damgacı, Bahtiyar Engin, Caner Kurtaran, Yiğit Mahzuni, Celal Öztürk, Gözde Kansu, Renan Bilek, Cemal Toktaş, Atay Yıldız, Cansu Fırıncı, Kemal Başar, Mehmet Esen, Ali Tutal, Erhan Uslu, İmren Çapanoğlu, Ersin Faikzade, Cenk Gürpınar, Hasan Ali Mete, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Doğan Tokel, Asaf Doğan, Ayhan Pekbilgin bulunuyor.