Ana sayfa Dizi Haberleri Gaye Turgut Evin’den Savaşçı dizisine buruk veda: Kılıç bu kez geride çok adam bıraktı!

Gaye Turgut Evin’den Savaşçı dizisine buruk veda: Kılıç bu kez geride çok adam bıraktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de 4 sezon ekranlara gelen Savaşçı dizisinin 5. sezonu meraklıları tarafından heyecanla bekleniyordu ama yaşanan gelişmeler dizinin akıbeti hakkında hala net bir bilgi veremezken, oyuncu kadrosunun birer birer ayrılması da kafaları karıştırdı! Yeni sezonda başlaması beklenen dizinin bir türlü başlayamaması, oyuncuların da ayrılarak başka dizilere geçmesine neden oluyor.

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği diziyle ilgili sezon başından beri netlik sağlanamıyor. Devam edecek mi, etmeyecek mi bilinmiyor ama ilk fire Berk Oktay’ın gidişiyle verilen diziden, arka arkaya ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor.

Berk Oktay’ın çoktan Yasak Elma dizisine başlamasının ardından Savaşçı’nın bittiği düşünüldü ama yapımcı firmanın Oktay’ın yerine Ekin Mert Daymaz ile görüştüğü şeklindeki haberler yeniden başlayacağını düşündürdü. Fakat ardı ardına oyuncuların ayrılmalarıyla birlikte Savaşçı için umutların da tükendiği şeklinde tahminler yapılıyor.

Diziye Berk Oktay’dan sonra Gökçen’i oynayan Elit Andaç Çam ayrıca, Astsubay Demir Döğer karakteriyle Ogeday Girişken’in de yapımdan ayrıldığı belirlenmişti. Ayça karakterini oynayan Feyza Sevil Güngör’ün de ekibe veda etmişti.

Son ayrılık haberi ise Savaşçı’da Teğmen Çiğdem Ülgen’i oynayan Gaye Turgut Evin’den geldi. TRT1’in Töbeler Olsun dizisine transfer olan Evin, birlikte zorlu şartlarda çalıştığı Savaşçı dizisinin oyuncuları ve emekçilerine de instagram’dan yaptığı duygusal bir açıklama ile veda etti.

Gaye Turgut Evin'den Savaşçı dizisine buruk veda: Kılıç bu kez geride çok adam bıraktı! 8

Gaye Turgut Evin’in veda açıklamasının sonundaki cümle ise dikkat çekiciydi. Dizide Kılıç Timi’nin geride kimseyi bırakmaması ile ilgili slogana atıfta bulunan oyuncu, “Kılıç bu kez geride çok adam bıraktı yüreklerde baki olmak dileğiyle sevgiler” cümlesiyle sözlerini bitirdi.

İşte Gaye Turgut Evin’in instagram hesabından yaptığı veda paylaşımı:

“Sevgili ekran başındaki savaşçılar, her işimde olduğu gibi bu 3.5 yıl Savaşçı hikayemde de bana ve #teğmençiğdemülgen ‘e en büyük desteği siz verdiniz. Sizlere bu açıklamayı borçluyum. Savaşçı dizinde artık yer almayacağım. Benim güçlü Türk kadınım “Teğmen Çiğdemn Ülgen” in yeri bende hep bambaşka kalacak. Bu yolda çok emek verdik biz onunla beraber ve siz bu emekleri görüp sevdikçe silindi bütün yorgunluklar. Önemli olanda bu emekleri önce Yaratan sonra da sizin bilmeniz bir de kişi bildim mi kendisini gerisi boşmuş Çiğdem babalar bana çok şey öğretti son olarak da bunu ve ayrılık zamanı geldi bizim için.

Başta bana güvenip beni bu hikayeye dahil eden yönetmenim @muratsaracoglu ve @ggunaydin ‘a sonsuz teşekkür ederim. Değerli yönetmenlerim @evrenkarabyk @dukaraca @volkankapkin @safakball @rejimantasyon ‘a çalıştığımız her an için teşekkür ederim.

Değerli yazarlarımız başta #süleymançobanoğlu ve @gul_guzelkaya @gulizarvatanlar sonsuz teşekkürler. Teğmen Çiğdem’i o kadar güzel yazdılar ki her bölümde zevkle hayranlıkla ve bunun getirdiği sorumlulukla oynadım. Kaleminize, emeğinize, yüreğinize sağlık.
Canım komutanım, abim @bulentsevket

Ah be abi o dağların tepelerin dili olsa…Çok emeğin var bende selamdan başlayan uçan tekmeye dönen bu değişimde sabırla öğrettin her şeyi bir gün bana havadaki sikorsky’den atlayacaksın, dövüş ve atış en sevdiğin şeyler olacak deselerdi inanmazdım hakkini helal et abicim.

Canım Savaşçı ekipleri kamera arkasının görünmez kahramanları o soğukta o zorluklarla omuz omuza savaştığımız ve aile olduğumuz güzel insanlar hepinize tek tek selam olsun. Kocaman sevgiyle sarılıp teşekkür ederim sizlere de.

Ve oyuncu arkadaşlarım bu iş sayesinde birbirinden değerli insanlar tanıdım. Başta kılıç timi (silah arkadaşlarım) olmak üzere tüm çalıştığım bu macerada yolumuzun kesiştiği herkese sonsuz teşekkür ederim. .sevdim inandım, öyle güzel inandım ki oluverdim Çiğdem teğmen.. Partnerim @cagrisensoy ve sana ayrıca kafama 2 kez vurup selam veriyorum. @kayihankizilirmak bunu paylaşıp seni arayacağım zaten kardeşim biliyorsun. Ve ekran başındaki sizlere; Bir siz bir Doğu Türkistan diyorum

Kılıç bu kez geride çok adam bıraktı yüreklerde baki olmak dileğiyle sevgiler.”

Gaye Turgut Evin'den Savaşçı dizisine buruk veda: Kılıç bu kez geride çok adam bıraktı! 9