Ana sayfa Sosyal Medya Gaye Turgut Evin sanki masallarda gibi bir hayat yaşıyor!

Gaye Turgut Evin sanki masallarda gibi bir hayat yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye bu ikiliyi Beni Affet dizisiyle tanıdı… Gaye Turgut ile Deniz Evin, dizinin setinde tanıştı ve aşkları da bu yapımda başladı… Dizi bitti ama onların aşkları hala sürüyor. Gaye Turgut Evin, kendisini adeta bir masalda gibi hissediyor. Çiftin 8. evlilik yıldönümleri geride kaldı. Gaye hanım aşklarının büyüklüğünü ifade eden paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti.

Deniz Evin son dönemde dizilerde rol almıyor. Gaye Turgut Evin ise Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakteri ile dikkatleri çekmeyi sürdürüyor. Çiftin masallara benzeyen aşkı ise hayranlarını etkiliyor. Gaye hanım instagram hesabından hayatı birlikte paylaştıklarını belirten, eşini çok sevdiğini ifade eden paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncunun mesajı da bu masalın ne kadar derin olduğunu anlatmaya yetiyordu: “Ve bizim masalımızın en güzel günlerinden biri bugün… Birbirimizin her şeyine katlanmaya, hayatın üstesinden beraber gelmeye, ellerimizi bırakmayacağımıza, beraber büyümeye, gülmeye, ağlamaya, birlikte hayaller kurmaya ve bakın “evlilik”te aşka dair ve çok güzele,yol arkadaşı,can yoldaşı, en yakın dost, sırdaş olmaya ve sayısız güzelliklere “EVET”diyeli 7 sene bitmiş. 8.yılımız kutlu olsun sevdiğim,öteki yarım,eksik parçam,ruhumun güzel tarafı kocam iyi ki sen Deniz Evin…”

Hayatta herkese doğru insanı bulmasını da dileyen Gaye Turgut Evin, mesajında kalbinin sevgi dolu olduğunu da ifade etti.  Nazar değmesinden korktuğunu da belirten oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Allah herkese hayatta doğru insanı bulmayı nasip etsin ve bir sır merak etmeyin nasipse o sizi mutlaka bulur ve siz anlarsınız sihir gibi bütün evren Yaratan “ol”der olur. Kalbimden dua ediyorum içi sevgi ile dolu ruhu beyaz kalan herkese sonsuz mutluluk ve gerçek aşk.
Bu arada nazardan korkan biri olarak bir maşallahızı, güzel dualarınızı isterim beni bilirsiniz. Dayanamam paylaşır sonra nazar değer mi?diye on gün düşünürüm. ”

Düğünlerinin masal gibi geçtiğini belirten oyuncu, birkaç gün eğlendiklerini, sabahlara kadar dans ettiklerini de hatırlattı. Oyuncu, “Allah herkese bin güzelini nasip etsin… Kalbinizdeki dibinizde bitsin.. Ama bir not o defteri sallamak değil hep yan yana kalmak ve eksilmeden çoğalmak mesele bunu da yazın kenara Gaye abladan evlenecek kızlara tavsiye. Bize gelince nice yıllara” diyerek aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Gaye Turgut Evin sanki masallarda gibi bir hayat yaşıyor! 7