Ana sayfa Sosyal Medya Gaye Turgut Evin ve Deniz Evin sosyal medyada aşklarını tazeliyor!

Gaye Turgut Evin ve Deniz Evin sosyal medyada aşklarını tazeliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin, başarılı performansı ile ekranın göz dolduran isimleri arasında bulunuyor.

Ünlü oyunu, iş yaşantısında olduğu gibi özel hayatında da huzurlu ve mutlu bir dönem yaşıyor. Beni Affet dizisinin setinde tanışarak evlendiği eşi ile mutluluğunu her fırsatta sergileyen oyuncu, sosyal medyada da aşkıyla hem hasret gideriyor hem de aşk tazeliyor.

Gaye Turgut Evin ve Deniz Evin sosyal medyada aşklarını tazeliyor! 8

Hollanda’nın Amsterdam kentinden fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu, yaz aylarını da özlediğini dile getirdiği mesajında şöyle yazdı:

“Buraya tam olarak yine yollar bizim umudumuzdur diyen,kafa nereye biz oraya mottosuna girmiş bir kadın çizelim.Bu fotoğraf tam olarak mesaj içerir aşktan adam Deniz Evin sırt çantalarımız tozlanmadan gitmeceli mi? Ve bana karşı koyamayacak tekliflerle gel der sevgi ve saygılar sunarım.Sonuçta yaza ne kaldı canım.”

Gaye Turgut Evin ve Deniz Evin sosyal medyada aşklarını tazeliyor! 9

Deniz Evin bu mesaj üzerine “Yine bana keder yine bana hüzün yine bana yollar demek sevgilim” notuyla dikkat çekti.

Gaye Turgut Evin ise “Canım kocam mesajı hemen alır aşkım, sen alıştın artık yola çıkana kadar sonrası ahtapot şekerli, İtalyan mafyası teklifli bol bol seviyorum seni ülke ülke şehir şehir” notunu iliştirdi.

İki ünlü oyuncunun sosyal medyadan aşk tazelemeleri hayranlarını da mutlu etti ve hem beğeni hem de çok sayıda iltifat yazıldı.