Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisi gecikti ama Neslihan Atagül hayranlara müjdeyi verdi!

Gecenin Ucunda dizisi gecikti ama Neslihan Atagül hayranlara müjdeyi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gecenin Ucunda dizisiyle 8 yıl aradan sonra yeniden aynı seti paylaşacak olan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisi, aynı zamanda dizinin yapımcı ortağı da oldu. TMC Film’in sahibi Erol Avcı ile dizinin detayları için bir araya gelen çift, heyecanlı olduklarını ifade ettiler.

Temmuz ayının sonlarına doğru Gecenin Ucunda dizisinin çekimlerinin başlaması bekleniyordu. Ancak proje biraz gecikti. Ağustos ayının ilk haftası geride kaldı ama dizi için hala sete çıkılmadı. Neslihan Atagül, “Yakında başlayacağız” diyerek hayranlarına çok yakında güzel haberler vereceklerini ifade etti.

Fatih Harbiye isimli dizide bir araya gelen ve sette başlayan aşklarını evlilik ile taçlandıran ikili, kariyerlerinde yeni bir adım daha atıyor. Gecenin Ucunda dizisi sadece yeniden aynı seti paylaşmaları noktasında değil, ayrıca yapım ortağı olmaları açısından da çift açısından büyük önem taşıyor.

Gecenin Ucunda dizisi gecikti ama Neslihan Atagül hayranlara müjdeyi verdi! 7

Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu Alim Yapım ile TMC Film ortaklığında çekilecek olan Gecenin Ucunda dizisi Star TV’nin de yeni sezondaki en iddialı projelerinin başında geliyor.

Gecenin Ucunda için uzun süren bir ön hazırlık süreci de geride kaldı. Çekimlerin başlaması biraz gecikti ve bu durum dizinin yayın tarihinin de biraz gecikeceği anlamına geliyor.

Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile özel hayatlarında da her şeyin yolunda olduğunu belirtti. Eşi ile yıllar sonra yeniden aynı seti paylaşmanın kendileri açısından konforlu olacağını da ifade eden Neslihan Atagül, “Kadir hayatımda olduğu sürece umarım ki her zaman olur. Onun hayatımda var oluşu benim için zaten muazzam bir hediye” açıklamasında bulundu.

Yapımcılık tarafında her şeyin yolunda olduğunu ve yeni projeler yapacaklarını anlatan Neslihan Atagül’ün keyfinin yerinde olduğu da görüntülere yansıdı.