Ana sayfa Sosyal Medya Gecenin Ucunda dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan usta oyuncu Zuhal Olcay’dan yıllar sonra gelen itiraf!

Gecenin Ucunda dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan usta oyuncu Zuhal Olcay’dan yıllar sonra gelen itiraf!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Zuhal Olcay, en son ekranlara Alev Alev dizisi ile gelmişti. Usta oyuncu, ekrana yeniden dönmeye hazırlanıyor.

Oyuncu, daha şimdiden çok konuşulmaya başlanan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun başrolünde yer aldığı Gecenin Ucunda isimli diziyle ekranlara dönecek.

Eylül ayında ekranlara gelmesi planlanan ve 2022-2023 sezonunun en etkileyici dizilerinden biri olmaya aday Gecenin Ucunda’da ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün canlandıracağı ‘Macide’ karakterinin annesine hayat verecek.

Son dönemde rol aldığı dizilerde anne karakterine hayat veren oyuncu, Show TV’de yayınlanan ‘Pazar Sürprizi’ programında Ömür Sabuncuoğlu’na özel açıklamalarda bulundu.

Gecenin Ucunda dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan usta oyuncu Zuhal Olcay'dan yıllar sonra gelen itiraf! 8

7 yıl evli kaldığı Zafer Olcay’dan Ceren adında bir kızı olan Zuhal Olcay, hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, 23 yaşında anne olmasıyla ilgili “Şimdi düşünüyorum da bu kadar küçük yaşta anne olmayı istemezdim” ifadelerini kullandı.

90’lar dönemi ve günümüzdeki sanatla ilgili konuşan Olcay, “Bence sosyal medyanın etkisiyle gençler, işlerini ne olacağını düşünmeden yapıyor. Yeni işler düşünmeden ‘Ya tutarsa?’ mantığıyla yapılıyor. Gençlere tavsiyem; tek bir şeye kanalize olmaları.” dedi.

Gecenin Ucunda dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan usta oyuncu Zuhal Olcay'dan yıllar sonra gelen itiraf! 9

Zuhal Olcay, ayrıca “Yıllar içinde yaşlanıyorsunuz. Bazen ellerime bakıyorum, vücuduma bakıyorum, yaşlandığımı görüyorum. Ama bu durum kötü etkilemiyor.” diye konuştu.

Etetik operasyonlara olumlu baktığını söyleyen Zuhal Olcay, “Estetiğin hangi ellerde ve nasıl gerçekleşeceği önemli. Yüzünüze yaptırdığınız bir operasyonda elleriniz sizi ele verir. Yüzünüz genç, elleriniz yaşlı görünüyorsa bu estetiğin bir anlamı yok.” ifadelerini kullandı.