Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’de çok sevilen Kardeşlerim’in İspanya macerası başladı!

Türkiye’de çok sevilen Kardeşlerim’in İspanya macerası başladı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – ATV dizisi Kardeşlerim ikinci sezonunu Türkiye’de tamamladı. Yeni sezonla eylül ayında yeniden ekrana gelecek olan Kardeşlerim’in yeni macerası İspanya’da. Kardeşlerim dizisinin İspanya’daki izlenme rakamları şimdiden büyük merak konusu.

NG Medya imzalı, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan dram, gençlik ve aşk türündeki dizide Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Simge Selçuk ve Ahu Yağtu’ya genç oyuncular Yiğit Koçak ve Su Burcu Yazgı Coşkun eşlik ediyor.

Kardeşlerim dizisi Türkiye’deki ikinci sezonunu tamamlarken yeni macerasına İspanya’da başladı. Kardeşlerim dün akşam ilk bölümüyle İspanyol izleyicilerin karşısına çıktı. Dizi Hermanos adıyla ülkenin en büyük televizyon kanallarından biri olan Antenna 3’te yayınlanmaya başladı.

Türkiye’de çok sevilen Kardeşlerim’in İspanya macerası başladı! 7

İspanyol izleyicilerin Türk dizilerine olan ilgisi malum. En son Sen Çal Kapımı dizisi İspanya’da büyük olay yaratmış, başrol oyuncusu Kerem Bürsin’e ülkede yeni kapıların açılmasını sağlamıştı. Kardeşlerim dizisi oyuncularının da İspanya’da büyük bir üne kavuşması bekleniyor.

Kardeşlerim’in üçüncü sezon için Ağustos ayında yeniden çekimlerinin başlaması bekleniyor. Öte yandan dizinin dikkat çeken karakterlerinden birisi olan ‘Harika’ya hayat veren Gözde Türker diziye 52. bölümde veda etmişti.

Anne ve babalarını, ardından ağabeylerini kaybeden Eren kardeşlerin acıklı hikayesini anlatan Kardeşlerim iki sezondur izleyicilerini gözyaşına boğuyor. Dizinin hikayesi fakir olan Eren kardeşler ve kuzenlerinin bir koleje burslu olarak kaydolmalarıyla başlıyor. Dizi, zengin ve fakir öğrencilerin aşkla bezenmiş acımasız mücadelesini anlatıyor.