Ana sayfa Sosyal Medya Gel de gülme! Nurgül Yeşilçay’a aldatan adam şoku!

Gel de gülme! Nurgül Yeşilçay’a aldatan adam şoku!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, şu sıralar Fox TV’de Pazar akşamları yayınlanan Kefaret dizisiyle ekranlara geliyor. Mert Fırat ve Yurdaer Doğulu ile başrolünde oynadığı dizide Zeynep karakterine hayat veren oyuncu, dizide ağlatıyor ama sosyal medyada takipçilerini esprili halleriyle güldürüyor.

Oyuncu, ekran önünde dram yaşatsa da esprili kişiliği, enerjik, samimi ve doğal halleriyle dikkatleri çekiyor. Yaptığı paylaşımlarla da takipçilerini eğlendiriyor pek çok kez.

Ev hallerini çektiği kimi videolarıyla instagram’daki takipçilerine keyifli anlar yaşatan oyuncu, son olarak hayranlarından gelen isteği kırmadı ve soru-cevap yaptı.

Nurgül Yeşilçay, kendisine Kefaret dizisiyle ilgili sorulan soruların yanı sıra özel kimi sorulara da yanıt verdi.

Üzücü bir anısını soran hayranına verdiği yanıt ise gülümsetti. Nurgül Yeşilçay, bir döneme damgasını vuran ve Özcan Deniz ile başrolde oynadığı Asmalı Konak döneminden güldüren bir anısını paylaşmayı tercih etti.

Oyuncu kırmadığı bir hayranı yüzünden başına gelen o komik olayı şöyle anlattı:

“Üzücü aklıma gelmedi ama komik bir şey anlatacağım; Asmalı Konak çekiyoruz, yanıma bir beyefendi geldi,’eşimle telefonda konuşur musunuz?’ dedi, ben de tabii ki dedim! Kadına ‘merhaba ben Nurgül’ falan diyorum kadın, ‘hadi be oradan ben senin kim olduğunu bilmiyor muyum oros…’ diye bağırıyor. Meğer adam kadını aldatıyormuş!”

Gel de gülme! Nurgül Yeşilçay'a aldatan adam şoku! 7