Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu, Demet Özdemir’in dans partneriyle sürpriz yaptı!

Nur Fettahoğlu, Demet Özdemir’in dans partneriyle sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak Star TV’deki Babil dizisi ile gelen Nur Fettahoğlu, sosyal medyayı etkin kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Oyuncu, Aşk-ı Memnu dizisindeki Peyker karakteri ile hafızalara kazınırken, son olarak da kadrosuyla çok konuşulan ama reytingde istediğini veremeyen Babil dizisinin final yapmasıyla bir süredir evinde kızıyla vakit geçiriyor.

Muhteşem Yüzyıl, Fi, Filinta, Payitaht Abdülhamid, Bozkır, Kardeş Çocukları gibi dizilerde rol alan Nur Fettahoğlu, oyunculuğu ile göz dolduran, takdir toplayan bir isim.

Fettahoğlu, 2013 yılında iş insanı Levend Veziroğlu ile evlenmişti. Oyuncunun 2016 yılında kızı Elisa Güzin dünyaya geldi. 4 yaşındaki küçük kızı ile eğlenmeyi çok seven oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda da bunu bol bol gösteriyor.

Çalışmadığı dönemlerde kızı ile vakit geçiren Fettahoğlu’nun, son dönemde ise yeni bir uğraşısı olduğu, yaptığı instagram paylaşımı ile ortaya çıktı.

Nur Fettahoğlu, evinde kızı Elisa ile birlikte dans dersi alırken çekilen bir videosunu yayınladı. Videoya etiketlediği isim ise bilenlerin dikkatinden kaçmadı.

“Gülmekten dans edemeyenler” notuyla yayınladığı paylaşımında dans eğitmeni Onur Alp Sancaktar ile görülüyor Nur Fettahoğlu.

Nur Fettahoğlu, Demet Özdemir'in dans partneriyle sürpriz yaptı! 8

Sancaktar, aynı zamanda Demet Özdemir’in de dans ettiği bir isim. 16 yaşından beri dansa gönül veren Demet Özdemir, oyunculuktan fırsat buldukça dans ediyor ve aynı zamanda arkadaşı olan Onur Alp Sancaktar ile Youtube’da ve instagramda’da da dans videoları bulunmakta.

Nur Fettahoğlu, Demet Özdemir'in dans partneriyle sürpriz yaptı! 9