Ana sayfa Dizi Haberleri Geleceğin Starı yarışması oyunculuk hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

Geleceğin Starı yarışması oyunculuk hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında 5 Temmuz Perşembe akşamı yeni bir yarışma programı başlıyor.

Bir süredir aday seçimleri devam eden Geleceğin Starı yarışmasında, Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ile Fırat Parlak jüri üyesi olacak.

Ekranda yeni bir heyecan yaratması beklenen yarışma programı, genç isimlerin kendilerini göstermelerine fırsat tanıyacak.

Bu yarışma programında ünlenen isimler için de dizilerin kapıları açılacak.

Zira yarışma programlarında seslerini ve fiziklerini sergileyen gençler, şarkıcılık noktasında pek de şans bulamasa bile, dizilerde oyunculuk yaparak şöhrete adım atmayı tercih ediyor.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Geleceğin Starı yarışmasını analiz etti:

‘GELECEĞİN STARI’ STAR’DA ŞANS ARAYACAK

Geleceğin Starı yarışması oyunculuk hayali kuranlar için büyük bir fırsat! 7

Herkesin gönlünde bir aslan yatarmış… Star olmak da bu aslanlardan biri herhalde. Çünkü bir şekilde adını duyurup kısa yoldan starlaşma merakı had safhada. Özellikle son yıllarda televizyon yarışmalarının yarattığı avantajların gönüllerdeki bu aslanı iyice cesaretlendirdiği de malum. Kendine güvenenler, seslerine-yeteneklerine inananlar şanslarını denemekten çekinmiyorlar.

Nasıl ki, Star ekranından 5 Temmuz Perşembe akşamı izleyiciyle buluşup reyting şansı arayacak olan ‘Geleceğin Starı’ da oyunculuk hayali kuranlar için yeni fırsat olarak değerlendirilecek türden bir program konumunda.

Müjde Uzman’ın sunuculuğunda; Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğinde 16 yarışmacıya hünerlerini sergileme olanağı sunacak olan ‘Geleceğin Starı’nı çekici kılan baş avantaja gelince… Büyük ödül olarak Star ekranında yayınlanan dizilerde rol alma fırsatını verilecek olması!

Programın bu ödül özelliği bana göre çok önemli. Çünkü böylece gizli kalmış yetenekler keşfedilir ve oyunculuk kabiliyeti yüksek isimlerin önü açılmış olur… Ki bu da sürekli aynı yüzleri kullanan ya da olur olmaz isimleri parlatmaya çalışan dizi dünyamız için bir kazanç sayılır.