Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 20 Ekim Salı 557. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 20 Ekim Salı 557. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasında yine heyecanlı anlar yaşandı. 20 Ekim Salı günü yayınlanan 557. bölümde kimin birinci olacağı herkesin merakıydı… Gelinim Mutfakta 557. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Zeynep Kalyon Gökçe ve İlayda Doğan aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Peki kazanan isim kim oldu? Ayrıca gelinlere puan veren Onur Büyüktopçu en çok puanı kime verdi? Programın bugünkü bölümünde kazanan gelin İlayda oldu. Büyüktopçu’nun 5 puanı verdiği gelin ise Zeynep hanım oldu. Videodan gün birincisi ile ilgili bölümü izleyebilirsiniz.

Onur Bey, kaynanalara “Gelinler, eşlerinin telefonlarını karıştırıyor mu?” diye soru sordu; kaynanaların cevapları, gelinleri şaşırttı! Onur Bey, kaynanalara “Gelinler, eşlerinin telefonlarını karıştırır mı?” diye soru yöneltti. Kaynanalar bu soruya samimiyetle yanıt verdiler. Bu yanıtlar ise, stüdyoda tartışma çıkmasına neden oldu.

Didem, mutfak mutfak gezip diğer gelinlerin damarına bastı! Didem, yemeğini yaptığı sırada stüdyoda dolaşmaya başladı. Aysun ve İlayda’nın masalarına giderek onları lafa tutmaya başladı. Bu anlarda gelinler ona tepki göstermeye başladı. Ortalık gerilmeye başladı ve Didem ile Aysun arasında büyük tartışma yaşandı. Aysun, masasına gelen Didem’i kovmaktan beter etti. İlayda ile de zıtlaşan Didem ortalığı karıştırmayı başardı.

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 14.00’da Kanal D’de!