Ana sayfa Dizi Fragmanları Gençliğim Evyah daha ilk bölümden kendini sevdirdi, atv ise bıktırdı!

Gençliğim Evyah daha ilk bölümden kendini sevdirdi, atv ise bıktırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gençliğim Eyvah dizisi, yaz ekranının en neşeli yapımlarından birisi olduğunu daha ilk bölümden gösterdi. Aynı semtin iki düşman kebapçısının eğlenceli hikayesinin anlatıldığı dizinin ilk bölümü 15 Haziran Pazartesi günü yayınlandı. Dizide ilk dikkat çeken detay, daha önce sahtekar rolleri ile akıllara kazınan Levent Ülgen’in bu sefer saf bir adamı canlandırması oldu.

Gençliğim Evyah dizisinin eğlenceli hikayesini izleyiciler çok sevdi. Ancak atv’nin diziyi tutturmak amacıyla üst üste tekrar bölümlerini yayınlaması izleyicileri bıktırdı. 15 Haziran’da ilk bölüm yayınlandıktan sonra atv’nin 1 haftalık akışında 10 kez Gençliğim Eyvah dizisinin tekrarı vardı.

Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizinin 2. bölümü 22 Haziran Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

İkinci bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Yine eğlenceli ve bol kahkahalı anlar izleyici ile buluşacak. Sosyal medyada yer alan yorumlar, dizi adına çok olumlu. İzleyiciler yapımı beğendi ve esprilere de bir hayli gülüyor. Fragmanın yayınlanmasında sonra diziyi heyecanla beklediğini belirtin büyük bir izleyici kitlesi var. İşte Gençliğim Eyvah dizisinin 2. bölüm fragmanı: