Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu, Yeni Hayat dizisi için üzücü durumu anlattı!

Serkan Çayoğlu, Yeni Hayat dizisi için üzücü durumu anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni Hayat isimli Kanal D dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Serkan Çayoğlu’nun hem kendisi hem de hayranları büyük heyecan yaşıyor. Melisa Aslı Pamuk ile iyi bir uyum ve enerji yakalayan oyuncu, yeni sezonun iddialı yapımlarından birisinde boy gösterecek.

Haziran ayı ile birlikte yeni normale alışmaya çalışan Serkan Çayoğlu’nu, kuaför çıkışı görüntülendi. Şartlara göre keyfinin yerinde olduğunu anlatan Serkan Çayoğlu, işlerin yeniden başlamasından memnun olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, “Biz tam haftasında yayına giriyorduk. İşte bu karantina süreci başladı. Üzücü oldu, ama yapacak bir şey yok. 1 ay sonra başlayacak, sonra normal devam edeceğiz” diye konuştu.

Yeni Hayat dizisinin Temmuz ortasında çekimlerinin başlaması ve ilk olarak stok bölümlerin hazırlanması ve Eylül ayı itibari ile de yayında olması bekleniyor. Mart ayında zaten dizinin ilk 2 bölümü çekilmişti.

Tatil planı olmadığını anlatan oyuncu, zamanı doldurmaya çaba harcadığını ifade etti. Pandemi sürecinde hiç dışarıya çıkmadığını anlatan Serkan Çayoğlu, evde sevgilisi Özge Gürel ile severek yemek yaptığını anlattı.

Oyuncu, “Herkes yapabiliyormuş. İstediği zaman insan evde vakit geçirebiliyormuş. Güzel oldu tabii ki, güzel tarafından da bakmak lazım. Tabii ki herkes sıkıldı, psikolojiler bozuldu. Az bir zaman da değil. Bundan sonra herkes dikkat ederse daha da düzeleceğini düşünüyorum” dedi.

Sevgilisi Özge Gürel’in Bay Yanlış dizisi için çok yoğun çalıştığını anlatan Serkan Çayoğlu, ancak evde görüşebildiklerini sözlerine ekledi.