Ana sayfa Dizi Haberleri Bu işte bir yanlışlık var! Bay Yanlış var, Sen Çal Kapımı yok!

Bu işte bir yanlışlık var! Bay Yanlış var, Sen Çal Kapımı yok!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Hande Erçel ve Kerem Bursin’i buluşturan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi için geçtiğimiz hafta alınan bir kararla yeni bölüm yayınlanmamıştı.

Bayram tatiline denk gelen dizilerden Bay Yanlış için de geçtiğimiz hafta benzer bir karar alınmış ve yeni bölümü bekleyen izleyiciler bu karara sosyal medyadan tepki vermişti.

Dizilerin yayınlanmamasının nedeni bayramda izlenme oranlarının düşmesi ve dolayısıyla bu durumun da reklam verenler açısından olumsuz olmasıydı.

Yani gelir kaynakları reklam olan televizyonlar, yüksek maliyetli dizileri bu tür dönemlerde yayınlamamayı tercih ediyorlar. Yani durum tamamen duygusal!

İki dizinin de Bayram için aldığı bu karar neticesinde izleyici yeni bölümler için bu haftayı bekledi.

Bu işte bir yanlışlık var! Bay Yanlış var, Sen Çal Kapımı yok! 8

Ancak hiç ummadıkları bir durumla karşı karşıya kaldılar!

Zira Fox TV, Sen Çal Kapımı dizisi için izleyiciyi üzen yeni bir karar daha aldı! Normalde 5 Ağustos Çarşamba akşamı yeni bölümün yayınlanması bekleniyordu. Ancak kanal, bu hafta da diziyi yayınlamama kararı aldı!

Her ne kadar bayram tatili bitse de bu haftanın riskli olduğu düşünülüyor. Yaz dönemi olması ve pek çok kişinin tatilde olması, bayramı fırsat bilerek tatile gidenlerin bir süre daha uzatma ihtimali derken reytingleri düşük olan kanallar, önlemi diziyi yayınlamamakta buluyor.

Yaz döneminde zaten zor topladıkları izleyiciyi 2 hafta ara vererek kanalların bir başka risk aldığı da ortada. Zira dizinin uzun aralar vermesi de izleyicinin ilgisini düşürecek, merakını kaçıracak bir durum yaratmakta!

Alınan kararı kar odaklı düşünen kanallar, bazı riskleri de almak zorunda kalıyor. Sonuç olarak da izleyici için can sıkıcı bir süreç başlıyor!

Bakalım bir sonraki hafta bu durum Sen Çal Kapımı dizisinin reytinglerine nasıl yansıyacak?

Dizinin son olarak bayram öncesinde Antalya’da çekimleri yapılmıştı. Bayram sonrasında ise İstanbul’daki çekimler devam edecek..

Bu işte bir yanlışlık var! Bay Yanlış var, Sen Çal Kapımı yok! 9

BAY YANLIŞ YENİ BÖLÜMÜ BEKLEYENLERE MÜJDE…

Bu arada bayramda yayınlanmayan Bay Yanlış dizisini izleyenler de sosyal medyadan bu duruma tepkilerini göstermişti.

Ancak Bay Yanlış dizisini bekleyenler için güzel haber geldi…

Özge Gürel ve Can Yaman’ın başrolünde oynadıkları Bay Yanlış dizisi, 7 Ağustos Cuma akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak!

Kanalın Bay Yanlış için cesur bir karar alması ve Sen Çal Kapımı için beklemesi ise dikkat çekti.

Bu durumda Bay Yanlış reytinglerin düşük olduğu dönemde risk alan taraf olmuş gibi! Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünü düşük reytinge kurban etmek istememesi ancak Bay Yanlış’ı ne sürmesi de bir başka ilginç karar olmuş!

Bakalım Bay Yanlış’ın reytingleri bu hafta neler anlatacak? İzleyip göreceğiz…