Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ezgi Mola, muhabirleri fena şaşırttı! Tatil adresine şaka yolla verdiği yanıtla güldürdü!

Ezgi Mola, muhabirleri fena şaşırttı! Tatil adresine şaka yolla verdiği yanıtla güldürdü!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) gecesinde sunuculuk yapan Ezgi Mola, “Bu gece seyircilerimiz ve muhteşem sanatçılarımız sayesinde 4500 tane çocuğun eğitimleri için çok güzel bir gece sunduk. İyi ki bu işin bir parçası oldum. Çok keyifliyim” ifadesini kullandı.

Gecenin çıkışında magazincilerle bir röportaj yapan Ezgi Mola, bu tür projelere verdiği destekle ilgili olarak
“Tabii ki destekleyeceğim, bizim aydınlık geleceğimizin umudu çocuklarımız için bunu yapmayacağız da kim için yapacağız ki. onlar yalnız değiller. İmkansızlıklar içinde bizler sayesinde imkan bulmalıdır. Her çocuk eşit şartlarda eğitime sahiptir, her çocuk okumalıdır, bizler de elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

ALİCE MÜZİKALİ NEDEN BAŞKA İLLERE GİTMİYOR?

Serenay Sarıkaya’nın başrolünde oynadığı ve Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız’ın da rol aldığı Alice Müzikali’nde Kraliçe karakterini oynayan Ezgi Mola, son 3 oyunları kaldığını, sezon finalinden sonra yeni sezonda devam edeceklerini söyledi. Mola, pek çok farklı ilden müzikalle ilgili beklenti olmasıyla ilgili olarak da Alice Müzikali’nin başka şehirlere gidemeyeceğini çünkü teknik alt yapının buna izin vermediğini belirtti.

Ezgi Mola, muhabirleri fena şaşırttı! Tatil adresine şaka yolla verdiği yanıtla güldürdü! 7

ÖNCE BODRUM DEDİ, ŞAKA YAPTIĞI ANLAŞILDI!

Müzikal sonrasında dinleneceğini söyleyen Ezgi Mola’nın tatilde nereye gideceği sorusu üzerine gülerek “Bodrum” yanıtı, muhabirleri şaşırttı.

Daha sonra şaka yaptığı anlaşılan Mola’nın pek çok ünlü gibi bikinili yakalanabileceği şeklindeki ifadeler üzerine “Hiç bir fikrim yok Bodrum’a dair. Yıllardır hep İzmir’e giderim. Muhtemelen bu sene de öyle olacak. Ben Bodrum’a hiç gitmedim şaka yaptım. Bu yıl da gitmeyeceğim” açıklamasını yaptı.