Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca yine dizi sahnesinde ve yine hayranlarını mest ediyor!

Gizem Karaca yine dizi sahnesinde ve yine hayranlarını mest ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi çalışmaları olmadığı dönemlerde İzmir’de doğal hayat ile iç içe bir şekilde yaşamını sürdüren Gizem Karaca, dizilere başladığı zaman ise İstanbul’da kalmayı tercih ediyor.

Geçen sezon Şampiyon isimli TRT1 dizisinde kısa bir süre yer alan ünlü oyuncu, pandemi döneminde ise evinden çıkmamaya çaba harcamış, bahçesinde özel yetiştirdiği meyve ve sebzelerle sosyal medyada birçok paylaşım yapmıştı. Şimdilerde ise yeniden dizi setlerine dönüş yapan oyuncu, hayranlarını da mutlu etti.

Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj isimli diziye Bahar karakteri ile katılan oyuncu, avukat rolüyle dikkatleri çekmeye başladı. İlk olarak geçen hafta dizide görülen oyuncu, bundan sonra daha etkili bir konumda olacak.

Sosyal medya paylaşımları ile de hayranlarına günlük yaşamı hakkında detaylar veren, farklı pozlarıyla da takipçilerini mest eden oyuncu, yeni paylaşımıyla da göz doldurdu.

Oyuncu, “Storyde kalmasınlar havada uçuşmuş, aşk olsun sizi mi kırıcam” notu ile aşağıdaki pozunu yayınladı. Takipçileri de binlerce beğeni bırakmanın yanı sıra, güzelliğine yönelik iltifat içerikli yorumlar yaptı.

Gizem Karaca yine dizi sahnesinde ve yine hayranlarını mest ediyor! 7