Ana sayfa Sosyal Medya Özge Namal’ın kararı, Burçin Terzioğlu’nu yeniden dizi setlerine döndürdü!

Özge Namal’ın kararı, Burçin Terzioğlu’nu yeniden dizi setlerine döndürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasında Exxen platformunun hareketliliği yaşanıyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu platform, 1 Ocak 2021 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Platform için birçok yapımın hazırlıkları devam ediyor. Dizilerin de ağırlıklı olduğu Exxen’de Hükümsüz isimli yapım da izleyicilerin büyük dikkatini çekecek.

7 yıldır ekrandan uzakta olan Özgü Namal’ın bu proje ile birlikte setlere yeniden dönmesi bekleniyordu. Ekim ayında eşi Serdar Oral’ı ani bir şekilde kaybeden ünlü oyuncu, çocuklarının eğitimi için İstanbul’a dönme kararı aldı ve dizide yer alma konusunda da yapımcı ile el sıkıştı Ancak olaylar farklı gelişti. Koronavirüs pandemisinin İstanbul’da hızla yayılması ve daha steril bir ortamda yapımın çekimlerinin yapılması için set İzmir’e taşındı.

İşte bu karardan sonra Özgü Namal projeye veda etmek durumunda kaldı. Çocuklarının eğitimlerini bozmamak adına İstanbul’dan ayrılmak istemeyen Namal’ın yerine ise yine ünlü bir isim ile anlaşma sağlandı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Özgü Namal ile ayrılık yaşanmasının ardından Burçin Terzioğlu’na teklif yapıldı.

Özge Namal'ın kararı, Burçin Terzioğlu'nu yeniden dizi setlerine döndürdü! 7

Poyraz Karayel dizisinden sonra Kurşun isimli yapım ile geçen sezon sadece 6 bölüm ekranda yer alan ayrıca Hakan Muhafız’da da oynayan ünlü oyuncu, Hükümsüz dizisinden gelen bu teklifi kabul etti. Hikayeyi çok beğenen oyuncu, geçtiğimiz gün de dijital bir projede rol alacağını basın mensuplarına açıklamış ama projenin hangisi olduğunu söylememişti.

İşte bu detay da ortaya çıktı. İzmir’de çekimleri başlayan Hükümsüz dizisinde Özgü Namal’ın ayrılığı Burçin Terzioğlu’nu yeniden setlere getirdi.

Terzioğlu bu sezon televizyon dizilerinden teklifler almış ama kabul etmemişti. Sadakatsiz ve Mucize Doktor dizilerini istemediği ortaya çıkan oyuncu, yeni yılda hayranlarına Exxen platformunda Hükümsüz dizisiyle sürpriz yapacak.