Ana sayfa Sosyal Medya Berrak Tüzünataç, yarı çıplak sanatsal paylaşımı ile olay yarattı!

Berrak Tüzünataç, yarı çıplak sanatsal paylaşımı ile olay yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, instagram hesabından peş peşe yaptığı paylaşımlarla hayranlarını bir hayli şaşırttı. Ünlü oyuncu, sanat için vücudunu Burcu Karademir, Esra Gülmen ve Gamze Okutucu  isimli kadın sanatçılara teslim etti.

Oyuncu, yaratıcılığın sınırlarının aşıldığı çalışmayı da instagram hesabından tüm takipçilerinin beğenisine sundu. Yarı çıplak bir şekilde takipçilerinin karşısına çıkan oyuncunun mesajı da bir hayli dikkat çekiciydi…

Berrak Tüzünataç, yarı çıplak sanatsal paylaşımı ile olay yarattı! 9

Oyuncu ingilizce olarak yazdığı mesajında şunları vurguladı:

“Farklı yaratıcılık ve sanat dallarına odaklanan üç kadın sanatçı olarak; bizim için çok önemli olan bir şeyi tezahür ettirmek ve ifade etmek için işbirliği yaptık. Yani, her birimiz en iyi oldukları şeyi yaptık. Bu, herhangi bir marka veya dergi tarafından sipariş edilen bir “iş” değildir. Bizim için gerçekten önemli olan şeyleri yaratmak ve tezahür ettirmek için tüm potansiyelimizi kullanan biziz. Bizi izlemeye devam edin.”

Berrak Tüzünataç, yarı çıplak sanatsal paylaşımı ile olay yarattı! 10

Berrak Tüzünataç’ın birçok arkadaşı da bu fotoğrafları instagram hesaplarından paylaşarak destek sundu.

Paylaşıma yorum bırakan takipçiler ise hem şaşırdıklarını ifade ettiler hem de ünlü oyuncunun güzelliğine yönelik iltifatlarda bulundular.

Berrak Tüzünataç, yarı çıplak sanatsal paylaşımı ile olay yarattı! 11