Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’da Eda Ece yine yaptı yapacağını, ilahi adalet bu!

Yasak Elma’da Eda Ece yine yaptı yapacağını, ilahi adalet bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma’da Eda Ece der ki; ne oldum demeyeceksin, ne olacağım diyeceksin! Yasak Elma dizisi 3.sezonuyla Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.Dizinin 70.bölümü de geride kaldı. Yeni bir dönemin başladığı Yasak Elma dizisinde hayatın bir gerçeği de yeniden kendini gösterdi.

Halit Argun imparatorluğu çöktü. Yıldız ise kendi yolunda ve kendi başarısı ile yükselişe geçti. Yeni dönemin ayak sesleri kendini iyiden iyiye hissettirdi.Eda Ece,Yasak Elma dizisinin hayatının dönüm noktası olduğunu söylemişti. Gerçekten de bu yapım sayesinde büyük bir başarı elde etmenin yanı sıra akıllarda kalıcı bir projede de yer almış oldu.

Eda Ece, instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile de dilimizden düşürmememiz gereken “Ne oldum demeyeceksin,ne olacağım diyeceksin” ata sözünü yeniden hatırlattı.

Yıldız, VIP aracında giderken yanından bir dönemin imparatoru Halit Argun, taksi ile geçiyordu. Birisi mağrur Yıldız, diğeri gariban Halit… Eda Ece hayranları “İlahi adalet, Alma Yıldız’ın ahını çıkar aheste aheste” gibi yorumlarla bu paylaşıma kalp bıraktı.

İşte Eda Ece’nin ibretlik paylaşımı:

???? Haftaya görüşürüz #YasakElma ????❤️