Ana sayfa Dizi Haberleri Gizemli bir hikaye geliyor… Amaç 101. basamağa ulaşmak! Vuslat dizisinin yeni tanıtımı dikkat çekti!

Gizemli bir hikaye geliyor… Amaç 101. basamağa ulaşmak! Vuslat dizisinin yeni tanıtımı dikkat çekti!

tarafından zk zk

Sezon arası verilen bir süreçte TRT1 ekranlarındaki diziler hız kesmeyecek. Ocak ayı boyunca TRT1’de ekrana gelen diziler, aynı gününde yayınına devam edecek. Aynı zamanda bir avantaj da kullanılarak, diğer dizilerin tatilde olduğu bir dönemde kanalın yeni dizisi Vuslat da yayına giriyor.

Bir süredir tanıtımlarıyla dikkat çeken Vuslat dizisinin yayın tarihi belli oldu.

TRT1’in A23 Medya imzalı yeni dizisi Vuslat’ın yayın tarihi belli oldu. Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür’ün paylaştıkları Vuslat, 7 Ocak Pazartesi akşamı izleyiciyle buluşacak.

Gizemli bir hikaye geliyor... Amaç 101. basamağa ulaşmak! Vuslat dizisinin yeni tanıtımı dikkat çekti! 7

TRT1’in başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı yeni dizisi Vuslat, önemli isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile de çok konuşulacak. Ümit Kantarcılar, Pelin Uluksar, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyle Halis, Gözde Kaya gibi sevilen isimlerin yer aldığı Vuslat sürükleyici hikâyesi ile izleyiciyi derinden etkileyecek.