Ana sayfa Dizi Haberleri Gizli Saklı dizisi Disney Plus’ın reklamlarına konu oldu!

Gizli Saklı dizisi Disney Plus’ın reklamlarına konu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 Haziran’da Türkiye’de yayınlarına başlayan Disney Plus platformu geniş bir izleyici grubunu da etkilemeyi başardı. Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Kaçış dizisiyle Türkiye piyasasına hızlı bir giriş yapan platform için hem yapımcılar hem de oyuncular yoğun bir tempoda yeni işler oraya çıkartmak için çalışıyor.

Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisi de yeni proje olarak geliyor. Çekimleri tamamlanan dizinin montaj aşamasına geçildi ve yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Disney Plus’ın tanıtım stratejisinde diziler büyük önem taşıyor.

Mahkum isimli Fox TV dizisinin senaryosuna yapılan ekleme ile Kaçış dizisinin Mehmet’i Engin Akyürek konuk olarak hikayede yer almıştı. Ardından ise Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece’nin, Yıldız karakteri ile Disney Plus tanıtımları paylaşıldı.

Gizli Saklı dizisi Disney Plus'ın reklamlarına konu oldu! 79

Son olarak da Disney Plus’ın tanıtımlarına Gizli Saklı dizisi konu oldu. Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Hikayesi beğenilen ama reytingleri henüz beklentileri karşıllamayan Gizli Saklı eğlenceli ve güzel bir yaz dizisi.

Disney Plus reklamı da bu dizi üzerinden yapıldı. “Her yaşa uygun eğlence Disney Plus’ta” sloganı ile yayınlanan görüntüler bir dizi sahnesi gibi reklam olarak yeni bir tarzı da ortaya koyuyor.

Çocukların dijital dünyada izlediklerinden çok etkilendikleri ve ailelerin de bu konuda büyük sorunlar yaşadığı teması işlenen tanıtım, Disney Plus’ın bu noktada ailelere yeni önlemler sunduğunu anlatıyor.