Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medyada haziran ayına Kaderimin Oyunu damgasını vurdu!

Sosyal medyada haziran ayına Kaderimin Oyunu damgasını vurdu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada tartışılan konular kimi zaman çok şaşırtabiliyor. Reytingleri çok düşük olan bir dizi sosyal medyayı alt üst ediyor. Haziran ayında da aynısı gerçekleşti. Düşük reytingleri sebebiyle ekrana veda eden Kaderimin Oyunu dizisi haziran ayında sosyal medyanın en çok konuşulan dizisi oldu.

Sosyal medya verilerini düzenleyerek raporlayan Digilup, haziran ayı raporunu açıkladı. Buna göre haziran ayının sosyal medyada en çok konuşulan dizisi Kaderimin Oyunu oldu. Star TV’de yayınlanan ve başrollerini Akın Akınözü ile Öykü Karayel’in paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisi 17 Haziran’da yayınlanan 26. bölümüyle ekrana veda etti. Türkiye’de reytingleri bir türlü iyi gitmeyen ancak yurt dışında büyük ilgi gören Kaderimin Oyunu, sosyal medyada haziran ayının en çok konuşulan dizisi oldu. Kaderimin Oyunu hakkında 100 binden fazla paylaşım yapıldı.

Kaderimin Oyunu’nun hemen ardından gelen dizi ise 7 Haziran’da ekrana gelmeye başlayan Fox TV dizisi Senden Daha Güzel oldu. Başrollerini Cemre Baysel ve Burak Çelik’in paylaştığı Senden Daha Güzel dizisi beklenenin aksine reytinglerde çok büyük çıkış yapamadı ancak izleyiciler tarafından çok sevildi. Senden Daha Güzel hakkında yapılan 700 binden fazla paylaşım sayesinde ikinci sırada yer aldı.

Sosyal medyada haziran ayına Kaderimin Oyunu damgasını vurdu! 16

Üçüncü sırada yer alan dizi ise ATV’de yayınlanan ve 14 Haziran’da yayınlanan 27. bölümüyle sezon finali yapan Destan oldu. Başrolünde Ebru Şahin’in yer aldığı dizinin izleyicileri son bölümde erkek başrol oyuncusu Edip Tepeli’nin ayrılığıyla sarsıldı. Destan dizisi hakkında haziran ayı boyunca 347 bin 200 paylaşım yapıldı.

Haziran ayının en çok konuşulan dördüncü dizisi ise Kaçış oldu. 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayan ve başrollerini Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı Kaçış dizisi sıra dışı konusuyla büyük ilgi çekti. Şu ana kadar üç bölümü yayınlanan diziyle ilgili yapılan paylaşım sayısı 249.200 oldu.

Haziran ayı sosyal medya paylaşım sıralamasında Kaçış dizisini sırasıyla Alparslan Büyük Selçuklu, Gizli Saklı, Emanet, Kasaba Doktoru, Kuş Uçuşu ve Sevmek Zamanı dizileri takip etti.