Ana sayfa Dizi Haberleri Gizli Saklı dizisi final olmasın! İzleyiciler kötü haberi beklemeye başladı!

Gizli Saklı dizisi final olmasın! İzleyiciler kötü haberi beklemeye başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu yaz diziler düşük reytinglerden müzdarip. Birçok dizi oldukça düşük reyting alırken kimileri de neredeyse dipte. Bunlardan biri de Fox TV’de yayınlanan Gizli Saklı. İzleyiciler, reytingleri iyice düşen diziden gelecek kötü haberi beklemeye başladı. Reytinglerin düşük gelmesi ve sosyal medyaya düşen final iddiaları nedeniyle birçok dizi hayranı kaygılarını paylaşan mesajlar atıyor.

Fox TV’nin yaz dizisi Gizli Saklı’nın sezon başında başarılı olmak için iki umudu vardı. Biri, Kardeşlerim dizisiyle çok sevilen Halit Özgür Sarı’yı ekrana döndürmesi diğeri de rakiplerinden farklı olarak polisiye bir hikayeyle izleyici karşısına çıkması. Ancak beklentiler gerçekleşmedi. Geçen sezon da benzer bir projede Seçkin Özdemir ile İrem Helvacıoğlu bir araya gelmiş, Baş Belası isimli atv dizisi de uzun süre devam edememişti.

Çarşamba akşamları ekrana gelen Gizli Saklı dizisinin en son altıncı bölümü yayınlandı. Ancak reytingler çok büyük hayal kırıklığıydı. Reytinglerde düşüş eğilimi gösteren Gizli Saklı, ortalamanın çok altında aldığı puanla sıralamanın dördüncüsü oldu. Bu durum izleyicilerin, acımasızlığıyla bilinen Fox TV’den gelecek kötü haber için bekleyişe geçmesine neden oldu.

Gizli Saklı dizisi final olmasın! İzleyiciler kötü haberi beklemeye başladı! 7

Sosyal medyada Gizli Saklı ile ilgili yapılan yorumlarda izleyiciler reyting puanlarının çok düşük olması nedeniyle çok üzüldüklerini dile getirdi. İzleyiciler düşük reytingli dizilerine fırsat tanımamasıyla bilinen Fox TV’nin çok yakında Gizli Saklı için de final kararı alabileceğini iddia ettiler. Bu iddiaların artması üzerine de “Gizli Saklı Final Olmasın” etiketi üzerinden binlerce paylaşım yapıldı.

Yaz aylarında ekranları süsleyen çoğu romantik komedi ve eğlenceli diziler arasında yer alan Gizli Saklı dizisi, yaklaşık 1,5 ay önce Fox TV’nin iddialı bir yapımı olarak ekrana gelmeye başlamıştı. Klasik romantik komedi tarzından çok polisiye komedi olması, dizinin benzerleri arasından sıyrılarak iyi reytingler alması beklentisi oluşturmuştu.

Fakat beklenen olmadı. Dizi bir türlü istenen reytingleri alamadı. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı partnerliği dahi Gizli Saklı’nın iyi reyting almasını sağlayamadı. Dizinin sekizinci bölümde final yapacağına yönelik söylentiler izleyicilerin sosyal medyada bu duruma isyan etmesine neden oldu. Şimdi Fox TV’nin kararı bekleniyor.