Ana sayfa Dizi Haberleri Gizli Saklı, Senden Daha Güzel, Kara Tahta, Seversin, Emanet… Bakın favori çift hangi diziden?

Gizli Saklı, Senden Daha Güzel, Kara Tahta, Seversin, Emanet… Bakın favori çift hangi diziden?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizileri renkli hikayeleri, eğlenceli içerikleriyle ekranı süslemekte. Aynı zamanda dram yüklü hikayeleriyle sevilen farklı diziler de alternatif oluşturuyor yaz ekranında. Kanalların aylar öncesinden hazırlıklarına başladıkları yaz dizilerinde bir araya gelen oyuncular, yaz ekranında dikkat çeken dizi çiftleri olarak sosyal medyada da sıklıkla konuşuluyor.

Her hafta düzenli olarak yapılan analizler neticesinde yazlık dizilerin çiftleri arasında en çok hangilerinin dikkatleri çektiği ve konuşulduğu belirlenmekte. Bu yazın devam eden dizileri arasında yer alan 5 diziye izleyicilerden gelen iletiler sonrasında Temmuz ayının ilk haftasındaki ‘favori çift’ de ortaya çıktı…

Somera tarafından yapılan araştırma ile birlikte Fox TV’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel’de Cemre Baysel ile Burak Çelik’in hayat verdiği Efsun ile Emir, sıralamada ilk sıraya yerleşti!

En Popüler dizi çiftinin belirlendiği araştırmada, 29 Haziran ile 6 Temmuz arasında paylaşılan ileti sayılarına göre,  Efsun ve Emir çiftine 99 bin 375 ileti geldi.

Senden Daha Güzel dizisinin Efsun ile Emir'i yaz döneminin favori dizi çifti oldu! 1

Geçtiğimiz yaz Baht Oyunu dizisi ile ekranlara gelen ve romantik komedi türünde de çok başarılı bulunan Cemre Baysel’in hayranlarının bu iletilerin çokluğundaki payı yadsınamaz. Oyuncu, iki yazdır dikkat çeken bir performans ortaya koyuyor yaz dizileri ile.

Bu yaz da Burak Çelik ile beğeni topluyor ekranda. Baysel ve Çelik partnerliği, izleyici tarafından beğenildi. Dizi çifti olarak sevildiler ve izleyici tarafından pek çok ileti paylaşılmasıyla Somera’nın araştırması sonrası listede favori çift olarak ilk sıraya yerleştiler.

Listenin ikinci sırasında ise polisiye komedi olarak ekranlara gelmeye başlayan Gizli Saklı dizisinin ikilisi Naz ve Pamir yer alıyor. Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı partnerliği ile Gizli Saklı dizisinin çifti, Temmuz’un ilk haftasında gelen iletilere bakılarak favori dizi çiftleri arasında ikinci sıraya yerleşmeyi başardı.

Çarşamba akşamları ekrana gelen Gizli Saklı dizisinin çifti Naz ve Pamir’e 37 bin 763 ileti ile geldi. Bu arada 1. sırada yer alan Efsun ve Emir ile arasındaki 3 kat fark ise gözlerden kaçmıyor!

Kanal D ekranında yayınlanan Seversin dizisinde İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün canlandırdığı Asya ve Tolga çifti de 11 bin 071 ileti ile üçüncü sıraya yerleşti.

Senden Daha Güzel dizisinin Efsun ile Emir'i yaz döneminin favori dizi çifti oldu! 2

Kanal 7’de yayınlanan Emanet dizisinin Seher ve Yaman çifti de yaz ekranında daha çok romantik komediler yer alsa da dram dizisiyle dikkat çeken ikili olmayı başardılar! Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan’ın iki sezondur devam eden partnerliği, Sıla Türkoğlu’un ayrılık kararı ile bitti.

Listenin beşinci sırasında ise TRT1’in Kara Tahta dizisinde Miray Daner ile Furkan Andıç’ın oynadıkları Irmak ve Atlas çifti oldu. 1073 ileti ile 5. sırada yer aldılar.