Ana sayfa Dizi Haberleri Gökberk Demirci, şeytanın bacağını Yemin dizisiyle kırdı!

Gökberk Demirci, şeytanın bacağını Yemin dizisiyle kırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin dizisinde Emir karakterini Gökberk Demirci canlandırıyor. Oyuncu, daha önce de bazı dizilerde rol aldı. Ancak popüler olması Yemin dizisi ile gerçekleşti. Özge Yağız ile iyi bir ikili olan Gökberk Demirci, performansı ile takdir alıyor.

Daha önce rol aldığı dizilerin uzun soluklu olmaması dikkat çekmesini engelledi. Akşam gazetesine konuşan Gökberk Demirci, Yemin dizisinin kendisi için çok özel bir proje olduğunu söyledi.

Oyuncu, “Yapım, ekip, partner.. Çok şanslıydım, Allah karşıma hep iyileri çıkardı şükürler olsun. Oyuncu arkadaşlarım ile gerçekten harika bir uyum içerisindeydik ve bu ekrana olduğu gibi yansıdı. Oynamadık, yaşadık. Haliyle yaşattık. Kısacası başarmak istedik, çok çalıştık ve fedakârdık. Ekip olarak” diye konuştu.

Gökberk Demirci, rol arkadaşı Özge Yağız’ı bu sözlerle övdü. Ancak Özge Yağız, 2. sezon finali ile birlikte yapımdan ayrıldı. Yeni sezonda iki oyuncu farklı dizilerin başarısı için mücadele verecek.

Gökberk Demirci, şeytanın bacağını Yemin dizisiyle kırdı! 7

Günlük bir dizi olan Yemin, hafta içi 5 gün yayınlanıyor. Bu durum da çekimlerin uzun saatler sürmesine sebep oluyor. Gökberk Demirci, büyük fedakarlık yaptıklarını söyledi.

Oyuncu,”Her oyuncu gibi hayatının her anından fedakarlık yapıyorsun. Ailenden, evinden, alışkanlıklarından, yeri geliyor uykundan vb.. Her işin zorluğu diyelim. Severek, isteyerek ve en önemlisi inanarak” diye konuştu.