Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Bahadır duygusu çok güçlü bir işe atıldı!

Gökçe Bahadır duygusu çok güçlü bir işe atıldı!

tarafından ker_def

En son Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle ekranda yer alan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, şu aralar İzmir’in Kızları isimli müzikal projesi ile gündemde yer almaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu, hem şarkılarını söylüyor hem danslarıyla izleyenleri mest ediyor. Projenin başlamasından bu güne 1 ay geçti ve All dergisine konuşan Gökçe Bahadır, her şeyin güzel gittiğini söyledi.

Röportaj önceden yapıldığı için tüm sanat gösterilerinin ertelenmesi kararı olduğundan İzmir’in Kızları’nın gösterimleri de durdurulmuş durumda. Bahadır, güzel tepkiler aldığını belirterek, “Finalde seyirci salonu terk etmek istemiyor. Ve o an yaşanılan enerji muhteşem” diyerek duyduğu mutluluğu da ifade etti.

Seyircilerle buluşmanın keyfini ve heyecanını yaşayan ünlü oyuncu, müzikalin Sezen Aksu şarkılarından oluşmasının da bu projeyi kabul etmesindeki en önemli etkenlerden birisi olduğunu belirtti.

Oyuncu, “Bir kere müzikali kabul etmemdeki en önemli etkenlerden biri, Sezen Aksu şarkılarından oluşması. Zaten bu da demektir ki duygusu çok güçlü bir işe giriyorum. Elbette ki inanılmaz heyecan duyuyorum. Çünkü onun şarkıları herkes için, hislerin sese dönüşmüş hali gibi. Hangi duygu olursa olsun, Sezen’in parçasıyla ifade edildiğinde anlamı da, etkisi de büyüyor. Hele ki benim gibi onun şarkılarıyla büyümüş, onun parçalarını söylemeyi çok seven insanlar da” diye konuştu.