Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır, Ufak Tefek Cinayetler’in o sahnesinde çok zor anlar yaşadı!

Gökçe Bahadır, Ufak Tefek Cinayetler’in o sahnesinde çok zor anlar yaşadı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Dün akşam 27. bölümüyle ekrana gelen Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’de Gökçe Bahadır’ın çekimler sırasında çok zor anlar yaşadığı sahne ekrana geldi.

Rol gereği denize giren oyuncu, sahnede üzerinde ince bir elbiseyle suya daldı. Su altında yapılan çekimlerde oyuncu soğuk sudaki çekimlerde hayli zorlandı.

Kilyos sahilinde çekilen sahnede deniz suyu sıcaklığının 1 derece olarak ölçüldüğü geçtiğimiz günlerde haberlere de konu olmuştu.

Gökçe Bahadır, Ufak Tefek Cinayetler'in o sahnesinde çok zor anlar yaşadı! 11

Elif’in yaptığı zehirli iğneler yüzünden zor anlara yaşayan Oya,  iğneler nedeniyle yaşadığı kabustan uyandı. Asistanının kendisi ile ilgili internette intihar hikayeleri uyduran kişinin de Elif olduğunu buldu.

Kamera arkasında ise çekimler Gökçe Bahadır için hayli zorlu geçti.

Gökçe Bahadır, Ufak Tefek Cinayetler'in o sahnesinde çok zor anlar yaşadı! 12

Soğuğu pek sevmeyen ünlü oyuncu, rol gereği girdiği denizdeki sahnelerin kamera arkası fotoğrafları da bir süre önce gündeme gelmişti.

Oyuncunun üşümemesi için teknik ekibin önlem almasına rağmen Gökçe Bahadır, titreyerek oynadı o sahneleri. yaşadığı zor anları izleyenlere aksettirmemeye çalışan Gökçe Bahadır, cesaretiyle de övgü topladı. Başarılı oyuncunun dizide çok kısa süren bu anlar için uzun süre çalışmış olduğu da gözlerden kaçmadı.

Gökçe Bahadır, Ufak Tefek Cinayetler'in o sahnesinde çok zor anlar yaşadı! 13

Gökçe Bahadır, o anlarda neler yaşadığını da şöyle anlatmıştı:

“Denizi çok severim ama gerçekten çok soğuktu. Soğuğa çok dayanıklı biri değilim o yüzden benim için çok kolay olmadı. Titreyerek oynadım diyebiliriz. Ama hem yönetmenim hem de benim için o kadar heyecan duyduğumuz bir sahneydi ki en iyisi olsun diye uğraştık. Ekibimiz de sağolsun bana çok yardımcı oldu. Vücudumu sıcak tutmak için özel bir krem sürüldü. Bence böyle sahneler için en önemlisi işini bilen bir ekiple çalışıyor olmak.”

Gökçe Bahadır, Ufak Tefek Cinayetler'in o sahnesinde çok zor anlar yaşadı! 14

İşte o çok konuşulan sahne:

Gökçe Bahadır, Ufak Tefek Cinayetler'in o sahnesinde çok zor anlar yaşadı! 15