Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisini finalden uzaklaştıracak kurtuluş formülü!

İnsanlık Suçu dizisini finalden uzaklaştıracak kurtuluş formülü!

tarafından ker_def
İnsanlık Suçu dizisinin kurtuluşu bu formülde gizli!
Televizyon Gazetesi Analiz

İnsanlık Suçu dizisi 5. bölümü izleyicilerle buluşmuştu. Bu bölümün farkı senaristin değiştiği ilk bölüm olmasıydı.

Can Sinan’ın senaristlikten geri plandaki başka bir göreve geçtiği dizi bundan sonra Vilmer Özçınar ve Nalan Mert Savaş’ın ellerine teslim edildi.

Bu ikilinin yazdığı ilk bölüm olması nedeniyle 5. bölümde farklı bir tat bekleyen izleyiciler açısından çok da olumlu karşılanmadı.

Dizi ilk bölümü istenilen reytingler elde edemese bile 2., 3. ve 4. bölümlerde çıkış sergilemişti. 5. bölümde gelen senarist değişikliğinin nasıl etki yapacağı ise merak ediliyordu.

Ancak bu değişikliğin 5. bölüme pek de yansımadığını gözlemledik.

Hikayenin yol almadığı eleştirileri yapılırken, kurtuluş için de aslında bir reçete var.

Dizinin yeni senaristleri genel hikayeyi Suna-Cemal-Cevher üçgenine evirebiller ise İnsanlık Suçu dizisinin devamı için önemli bir artı elde edilmiş olacak.

İnsanlık Suçu dizisini finalden uzaklaştıracak kurtuluş formülü! 7

Kaan Yıldırım’ın başarıyla canlandırdığı Cemal karakterinin sürükleyici olmadığı eleştirisini yapmak durumundayız. Cemal karakterinin birçok izleyicisi sıkmaya başladığı gözlemimiz önemli. Ancak izleyiciler aynı Cemal’i Suna ile olan sahnelerde izlerken çok daha keyif alıyorlar. İki karakterin aşkı ilerleyen bölümleri olumlu etkileyecektir.

Cemal’den haberi olup da ortaya çıkmayan Kadriye Hanım, en az Sami kadar izleyiciyi rahatsız etti. Bakalım Sami gibi Kadriye hanım da izleyicilerin kendisini affetmesini sağlayabilecek hikayelerin içinde olacak mı?

İnsanlık Suçu dizisinin bir diğer özelliği ise karakterlerin birçoğunun izleyiciyi rahatsız edebilecek, kızdırabilecek özelliklerinin bulunması. Tabii defolu karakterlerin çekiciliği bir yana Gizem Karaca’nın canlandırdığı Suna karakterinin izleyicinin içini burkan haline de değinmek lazım.

İNSANLIK SUÇU DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Suna’nun mutlu olması herkesin beklentisi aslında. Suna mutlu olursa dizisinin takipçilerinin de istekleri gerçekleşecek.

Cemal-Suna sahnelerinin fazlalığının da diziye olumlu katkı yapacağı ortada.

Bakalım yeni senaryo ekibi izleyicilerin verdiği bu şifreleri alıp, güzel hikayelere çevirebilecek mi?