Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır yeni rolü için provalara başladı; gençliği var, heyecanı yerinde!

Gökçe Bahadır yeni rolü için provalara başladı; gençliği var, heyecanı yerinde!

tarafından ker_def

İzmir’in Kızları isimli müzikal geliyor… Sezen Aksu’nun unutulmaz şarkılarının yer aldığı gösteri 24 Ocak’ta izleyicilerle buluşacak.Projede en önemli rollerden birisi Gökçe Bahadır’ın…Ünlü oyuncu hem dans edecek hem de şarkı söyleyecek… Gökçe Bahadır, proje için çalışmalara başladı.

Instagram hesabından provaların başladığını gösteren paylaşım yapan ünlü oyuncu, hem enerjisiyle hem de heyecanı ile dikkatleri üzerine çekti.

Bahadır’ın hayranları da yeni projesini merak ve heyecanla beklemeye başladı. Sosyal medyada da ünlü oyuncunun paylaşımları hayranları tarafından övgü dolu ifadelerle yayınlanıyor.

İzmir’in kızları nasıl bir proje?

Most Production’nın yapımcılığını yaptığı, Sezen Aksu Şarkılarından İzmir’in Kızları adlı müzikli oyunun kadrosu tamamlandı. Provalarına başlanan İzmir’in Kızları, 24 Ocak’ta görücüye çıkacak.

Yönetmenliğini, Gaye Cankaya’nın üstlendiği, müzik direktörlüğünü Murat Cem Orhan’ın yaptığı Selçuk Borak’ın koreografileri ile İzmir’in Kızları içimizi ısıtacak sıcacık bir ege kasabasına götürüyor…

Gökçe Bahadır yeni rolü için provalara başladı; gençliği var, heyecanı yerinde! 7

Müzikli oyunun güçlü kadrosunda ise Gökçe Bahadır ,Olgun Toker,Burak Sevinç, Derya Alabora,Parla Şenol,Nihan Büyükağaç ve Seda Akman yer alıyor….

Sezen Aksu şarkıları eşliğinde dans, müzik, eğlence ve çok daha fazlası İzmir’in Kızları’nda. Müzikli oyun İzmir’in Kızları, 24 Ocak’dan başlayarak Unıq Hall de- Biletler Biletix’de…