Ana sayfa Dizi Haberleri Ece Uslu, Sevgili Geçmiş dizisini neden tercih ettiğini anlattı!

Ece Uslu, Sevgili Geçmiş dizisini neden tercih ettiğini anlattı!

tarafından ker_def

Cuma akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmakta olan Sevgili Geçmiş dizisi, başarılı performansı ile dikkatleri çekmekte.

Dizide Cahide karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ece Uslu da 2. bölümden itibaren daha fazla sahnesinin yer almasıyla izleyicilerle daha uzun süre buluşmaya başladı.

Karagül dizisinde sergilediği etkileyici Ebru performansının ardından Dayan Yüreğim’de kısa süreli Elvan olarak izlediğimiz oyuncu, kendisine gelen onca teklif arasından neden Sevgili Geçmiş’i tercih etti?

Bu sorunun yanıtını Sözcü gazetesindeki röportajında anlatan Ece Uslu, çekimlerin bir sahil kasabasında yapılmasının kendisini ikna etmekte önemli bir etken olduğunun altını çizdi.

Ece Uslu, Sevgili Geçmiş dizisini neden tercih ettiğini anlattı! 8

Ece Uslu, “Öncelikle uzun zamandır çok dizi işi geldi ama tercih etmedim, bir süre ara vermek ve dinlenmek istemiştim. Bir sahil kasabasında iş gelse diye bekliyordum açıkçası. Sonra Sevgili Geçmiş’ten teklif gelince beni ilk olarak en heyecanlandıran, işin Urla ve Çeşme’de çekilecek olmasıydı. Uzun zamandır beklediğim ve istediğim bir şeydi çünkü” diye konuştu.

Ünlü oyuncu sahil kasabasındaki çekimin çekiciliğinin yanı sıra dizinin senaryosunu da beğendiği için kabul ettiğinin de altını çizdi.

Uslu, “Hikayeyi de okuduğumda etkilendim ve işi kabul ettim. Ayrıca kadınların ön planda olması durumu elbette etkili oldu” diye konuştu.

Ece Uslu, instagram hesabından da set dışında tatil günlerini anımsatan paylaşımları ile ne kadar mutlu olduğunun da mesajını vermekte.

Ece Uslu, Sevgili Geçmiş dizisini neden tercih ettiğini anlattı! 9

Uslu kadının ön planda olduğu yapımların da artması dileğinde bulundu.

Sevgili Geçmiş dizisinde kadın izleyicilerin kendisinden birçok şey bulabileceğini hatırlatan oyuncu, dizinin adalet, kadına şiddet, kardeşlik bağları noktasında izleyicilere önemli mesajlar verdiğini ifade etti.