Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökhan Özoğuz da Kazdağları için sessiz kalmadı: Yazıklar olsun!

Gökhan Özoğuz da Kazdağları için sessiz kalmadı: Yazıklar olsun!

tarafından zk zk

Kaz Dağları’nda yapılan altın arama projesi için binlerce ağacın kesilmesi ve doğanın katledilmesi, büyük bir kesim tarafından protesto ediliyor.

Sosyal medyada ünlü isimler de yaşananlara kayıtsız kalmıyor. Şahan Gökbakar’ın yaptığı paylaşımlar büyük dikkat çekerken, son dönemde güncel, siyasi ve çevre konularındaki paylaşımlarıyla öne çıkan biri sim olan Athena’nın solisti ve kurucusu Gökhan Özoğuz da duruma sessiz kalmadı!

Kaz Dağları’nın 40 kilometre uzağındaki Kirazlı Balaban Tepesi’ne yapılacak projenin devam etmesine sosyal medya hesabından isyan etti.

‘Yazıklar olsun’

Gökhan Özoğuz, tepki çeken proje ile ilgili yapılan resmi açıklamaların bir işe yaramadığını gösteren bir paylaşım yaparak, “Yazıklar olsun ! Konu ile alakalı açıklama tamamen projenin devamlılığına hizmet etmesi için yapılmıştır! Kesilen ağaç miktarı, siyanürün kullanılmadığı ve tekrar ağaçlandırma konusundaki bilgisizlik (şekerle çocuk kandırmak). Vatan, millet sevdasından bahsedenler, neredesiniz?” sözleriyle duruma tepki gösterdi.