Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gonca Vuslateri, merhum Tarık Ünlüoğlu’na veda etti, geride anılar kaldı!

Gonca Vuslateri, merhum Tarık Ünlüoğlu’na veda etti, geride anılar kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tarık Ünlüoğlu için taziye mesajları arka arkaya geliyor. atv ekranında yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal Kaptan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu, 61 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir tedavi görmekte olan Ünlüoğlu’nun vefat haberi hayranlarını ve birlikte rol aldığı arkadaşlarını derin bir üzüntüye boğdu. Geçen ay akciğerinde meydana gelen sorun nedeniyle hastanede tedavi altındaydı. Acıbadem hastanesinden yapılan açıklamada sanatçının ileri evre akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü, bu sabah solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakım servisine alındığı ve tüm tüm tıbbı müdahalelere rağmen saat 12.40’ta hayatını kaybettiği bildirildi.

Taziye mesajı paylaşan isimlerden birisi de Gonca Vuslateri oldu. Instagram hesabından paylaşım yapan Vuslateri,Ünlüoğlu’nun vefatıyla derin üzüntüsünü kelimelere döktü.

Birlikte yaşadıkları anılara dalan Vuslateri, duygusal bir yazı kaleme aldı.

Öökçeada’da Hedefim Sensin isimli filmden bir kareyi paylaşan Vuslateri, şu mesajla ünlü sanatçıya veda etti:

Sabahlara kadar oturdugumuz masamizda ekipce sarkilar soyledik. Firtinalarda otelde makarnalar yapip dizilerimizi seyrettik.. kopan simseklere-durmayan yagmurlara bakip “cok yorgunum..beni bekleme kaptan..” diye mirildandigin dortluklere eslik ettik.. sevgili kopegimi bile kucagina alip elinle besledin.. sohbetiniz,guzel sesiniz,espirileriniz ve esinizin gozlerine bakip bakip sarki soylediginiz o tatli anilari daima hasretle anacagim.. Basta Gulenay ablamiz olmak uzere..ailesine,sevenlerine bas sagligi diliyorum. Turk tiyatro ve sinema dunyasinin da basi sagolsun.. cok kiymetli bir insani yitirdik .. Allah rahmet eylesin.

Gonca Vuslateri, merhum Tarık Ünlüoğlu'na veda etti, geride anılar kaldı! 7