Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı 85. bölümde Taner ile Yasemin evlenmeye karar verir!

Gönül Dağı 85. bölümde Taner ile Yasemin evlenmeye karar verir!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayan Gönül Dağı, her Cumartesi TRT 1 ekranlarında ilgi odağı olmaya devam ediyor. Dizinin 85. Bölümü, 4 Şubat Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Gönül Dağı’nın 85. Bölümünün özeti ise şöyle: “Taner ve Yasemin’in nişanı gerçekleştikten sonra yıldırım nikahıyla evlenmeye karar verirler. Nikah saati yaklaştığında Taner, Yasemin’le ilgili bir gerçeği öğrenir. Taner’in tepkisi ne olacaktır?

Gedelli’nin Sesi Gazetesi, halk tarafından tepkiyle karşılanmıştır. Ramazan’ın evinin önüne gelen halk, Ramazan’ın dışarı çıkmasını engeller. Ramazan, Taner’in nikahına yetişebilecek midir?

Muammer ve Ciritçi Abdullah, bir yolculuğa çıkarlar. Baba oğulun yaptıkları bu yolculukta ikiliyi neler beklemektedir?

Kasabadan gitmek isteyen Erkan’ın yüklü bir paraya ihtiyacı vardır. Erkan suç işlemek üzereyken kasabalılar tarafından jandarmaya ihbar edilir. Erkan’ın suçunu kim üstlenecektir?”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi gibi isimler rol alıyor.

Kadir Bertan, Mustafa Şahin, Merve Yıldız rol alıyor.