Ana sayfa Dizi Haberleri 40 yıl düşünseniz Bir Zamanlar Çukurova’da bu U dönüşü aklınıza gelmez!

40 yıl düşünseniz Bir Zamanlar Çukurova’da bu U dönüşü aklınıza gelmez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova’da tam bir U dönüşü, senarist herkesi ters köşeye yatırdı! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol oyuncularının ayrılıklarına bir yenisi ile devam edileceği biliniyordu… 71 bölümde diziye veda eden Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar Yaman karakterinin ardından, sırada ise Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz var…

Yılmaz’ın kaza geçirmesi ve yanmakta olan arabadan Demir tarafından çıkartılması, birçok yeni gelişmeye neden oluyor. atv ekranlarının sevilen dizisinde, bu hafta yayınlanacak 78. bölüm çok duygusal geçecek… Muhtemelen Yılmaz’ın son sahnelerini izleyeceksiniz… Ancak bu veda öncesinde yaşanan bazı olumlu değişimler, hikayenin de gidişatının çok farklı olabileceğini, tam bir ters köşe gelebileceğini anlatıyor.

Demir, Yılmaz’ı yanmakta olan arabadan kurtararak onun yaşaması için kendi canını tehlikeye atacak. Her şeyden önce bu bile başlı başına bir ters köşe… Züleyha, bu durumdan çok etkilenecek. Demir’e belki de bu yaptıkları ile gerçekten aşık bile olabilir ve hayatları bambaşka bir şeklide devam edebilir.

Aynı şekilde Kerem Alışık tarafından başarıyla canlandırılan Fekeli de Demir’i bağrına basıyor… “Bundan böyle Demir de benim bir evladımdır” diyen Fekeli, yanan araçtan Yılmaz’ı çıkartan Demir’e hakkını teslim ediyor.

40 yıl düşünseniz Bir Zamanlar Çukurova'da bu U dönüşü aklınıza gelmez! 8

U dönüşü ise işte tam da bu noktada gerçekleşecek. Dizide düşmanlıklar artacak diye beklerken, dostluklar kurulmaya başlandı.

Yılmaz yaşam mücadelesi verirken, Demir’in tarihi özrünü de işiteceksiniz: “Senden çaldığım, saadet dolu bir ömür borçluyum sana. Canını bir kere değil, 10 defa da kurtarsam sana bu borcu ödeyemem. Hakkını helal et.”

Yılmaz’ın hastane odasında ise hem Müjgan hem de Züleyha bebekleri ile birlikte tam bir aile tablosu çiziyor… Yılmaz’ı ölüme götürürken tüm sorunları çözerek ilerleyen senarist, adeta yeni bir dönemin işaretlerini de veriyor.

40 yıl düşünseniz Bir Zamanlar Çukurova'da bu U dönüşü aklınıza gelmez! 9

Yılmaz’ın şu sözleri ise son derece anlamlı: “Ben o günleri unuttum. Hakkım sana helal ediyorum. Eğer bana bir şey olursa, oğluma da Züleyha’ya da senin sahip çıkmanı istiyorum.”

Bir Zamanlar Çukurova’da 24 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak 78. yeni bölüm hikayenin bambaşka bir noktaya doğru ilerleyeceğinin ilk işaretini verecek. Aşağıdaki fragmandaki detaylar sizleri de çok şaşırtacak.