Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’daki ‘reyting düşükse öpüşme sahnesi koyun’ tavsiyesine Sol Yanım uydu!

Menajerimi Ara’daki ‘reyting düşükse öpüşme sahnesi koyun’ tavsiyesine Sol Yanım uydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sol Yanım dizisi kurtuluşu öpüşme sahnelerinde arıyor!
Star TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Sol Yanım dizisinin 4. bölüm fragmanını izleyenler öpüşme sahnelerinin artacağını hemen anlayacaktır. İlk 3 bölümde reytingler pek iyi gelmedi. Star TV’de büyük iddia ile başlayan gençlik dizisi Sol Yanım, güçlü rakipler karşısında zayıf kaldı.

Özge Yağız, Tolga Mendi,Emre Bey ve Cemre Baysel’in başrollerinde yer aldığı dizinin 4. yeni bölümü 17 Aralık akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde hem Defne Samyeli’nin seksi halleri ve öpüşme sahnelerinin eksik olmadığı diziye, şimdi de Serra ve Selim öpüşmesi eklenecek.

Fragmanı izleyen dizi hayranları, Menajerimi Ara’da verilen bir mesajı hatırlatıyor. “Reyting düşükse öpüşme sahnesi falan koyun” diyerek Star TV’nin diğer dizisinden verilen mesajı hatırlatan dizi hayranları, Sol Yanım’da da öpüşmelerin artmasını reyting düşüklüğüne bağladı.

Hakan Ural’ın hafta içinde Defne Samyeli için acemi ve kötü bir oyunculuk sergilediğini söylediğini de hatırlatalım. Samyeli’nin Asena karakterinde vücuduyla fazla öne çıkması birçok izleyiciyi de rahatsız etmiş gibi görünüyor.

Dizideki bir başka detay ise, Burak yanağından öpünce tokadı yapıştıran Serra’nın, Selim dudaklarına yapışınca öylece donup kalması…