Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir ile ilgili büyük tüyo senaristten geldi

Doğduğun Ev Kaderindir ile ilgili büyük tüyo senaristten geldi

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tv8’de geçtiğimiz yıl başlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrolünü paylaştıkları dizide Zeynep ve Mehdi’nin aşk hikayesi, yeni sezonda daha farklı ilerleyecek. Artık birbirlerine aşklarını itiraf eden ve doya doya sevgilerini yaşamaya çalışacak iki aşık. Ancak evde yaşanacak bazı değişiklikler, ikilinin evlilikleri için de tehdit olmaya başlıyor.

Mehdi’nin evlenmeden önce birlikte olduğu Benal’in hamile olması ortalığı karıştırmıştı. Yeni sezonda Benal, konağa taşınıyor. Mehdi, onun güvenliğini sağlayabilmek için çocuk doğana kadar konakta kalmasına karar veriyor ama bu durum hem konak halkını hem de Zeynep’i hiç mutlu etmeyecek.

Dizinin yeni sezon tanıtımı kısa bir süre önce ekrana gelmişti. Henüz yayın tarihi netleşmedi ancak kısa bir zaman içinde belli olması bekleniyor. Bu arada stok bölümleri olduğu için çekimler de geç başladı ve geçen hafta sete çıkıldı.

blank

Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ilgili müthiş tüyolar dizinin senaristi Eylem Canpolat’tan geldi. Senarist, katıldığı bir instagram canlı yayınında bu sezonla ilgili önemli tüyolar verdi. Özellikle bu yıl, hikayeyi Zeynep’in değil Mehdi’nin gözünden izleyeceğimizi anlattı senarist. Ayrıca, Mehdi’nin geçmişine daha çok inilecek.

Üstelik bir sürprizi daha var Mehdi karakterinin. Bilindiği gibi dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattan hikayelerinden alıntılanmakta. Aynı yazarın bir diğer dizisi de yine tv8’deki Kırmızı Oda dizisi. Canpolat, Mehdi ile ilgili bir terapi sahnesi olabileceği tüyosunu da verirken “İlk sezon daha çok Zeynep’in gözünden gördük hikayeleri. Yine Zeynep’in gözünden görmeye devam edeceğiz ama tabii ki Mehdi’nin hikayesini de geçmişini de daha detaylı şekilde göstereceğiz” açıklamasını yaptı.

blank

“Terapi sahnesi de var mı?” şeklindeki soruyac “Terapi sahnesi de var. Orayla ilgili sürprizlerimiz de olabilir. Hatta bugün toplantısını yaptık Gülseren hoca ve Onur ile. Orayla ilgili minik bir sürprizimiz de olacak diye düşünüyorum” yanıtını verdi.

“Kırmızı Oda ile bir işbirliği olabilir mi?” şeklindeki soruya ise ünlü senarist, “Olsun mu? Neden olmasın? Belki olabilir” yanıtını verdi.

Aslına bu mesele sosyal medyada diziyi takip edenler tarafından da dillendirilmekte. İzleyiciler, Kırmızı Oda dizisindeki terapi sahnesinde Mehdi’yi görmek istediklerini yorumlarında belirtiyorlar. Bakalım bu durum gerçekleşebilecek mi?

İşte Eylem Canpolat’ın açıklamaları:

blank