Ana sayfa Dizi Haberleri Gülizar dizisi bu reytingle mücadele edebilecek mi? 8. bölümde neler oldu?

Gülizar dizisi bu reytingle mücadele edebilecek mi? 8. bölümde neler oldu?

tarafından zk zk

Gülizar dizisi bu reytingle mücadele edebilecek mi? 8. bölümde neler oldu? 7

Murat’ın, Gülizar’a aşık olduğunu öğrenen Mine, bu fırsatı kullanmanın peşine düşer. Bu sayede Gülizar’dan ebediyen kurtulmayı planlar ve Teksoy ile iş birliği yapmaya hazırlanır.

Gülizar’ın kaçırılması Suzan, Hayriye ve Fettah’ı yıkmıştır. Teksoy’un tehlikeli bir katil olduğunu bilen Murat, bir an önce Gülizar’ı bulmak zorundadır.

Teksoy kaçış planını uygulamaya başlar ve Suzan’a mesaj gönderir. Gülizar’ın görüntülerinin olduğu mesaj üzerine Murat iz sürmeye başlar. Gülizar’ın kaçırılmasını kullanmak isteyen Kartal, aileden gizli basın toplantısı düzenleyip Gülizar’ın kaçırıldığını duyurur.

Suzan ve Fettah ise Gülizar’ın canı tehlikedeyken bu durumu kullanan Kartal’la büyük tepki gösterirler. Murat’ın Gülizar’a olan aşkını öğrenen Mine yeni bir plan yapmıştır.

Teksoy’a hiç beklemediği ancak ikisinin de işine gelecek bir teklifte bulunur. Mine daha fazla para vermeyi teklif eder. Mine, Gülizar’ın asla ortaya çıkmaması şartını koyar. Bu arada Gülizar yaptığı duygu sömürüsüyle Teksoy’un arkadaşının kendisini bırakmasını sağlar.

Gülizar, yerini Murat’a bildirir. Teksoy, Gülizar’ı kaçarken yakalar ama o sırada Murat yetişir ve onu kurtarır. Bu olay Gülizar ve Murat’ı daha da yakınlaştırır. Aynı zamanda Gülizar’ın abisi de yaşanan olaylardan sonra kardeşine daha yakın duygular hissetmeye başlıyor. Mine yol açtığı olaydan sonra istemediği sonuçlarla karşılaşıyor.

Mine bu kez başka planlar kurgulamaya başlayarak Gülizar’a yakınlaşmaya çalışır. Murat’ı kaybetmemek için Gülizar’ın yanında durması gerektiğini düşünür. Gülizar’ı ‘Kardeşim’ diyerek karşılayan Mine, yeni oyunlarına başlar.

Gülizar’ın ertesi gün ilk işi Kartal’a gitmek olur. Kaçırılmasını fırsat görüp olayı reklama dönüştüren Kartal’ı tersleyen Gülizar, Kartal’a çok kızar ve Fettah ve Suzan’ın projeden atılmasına rest çeker. Kartal ise sözleşmeyi hatırlatarak hafif yollu tehdit eder Gülizar’ı.

Mine’nin ise tehlikeli planları bitmeyecek. Teksoy ile yeniden buluşan Mine, Gülizar için yeni planları olduğunu söyleyerek iş birliği teklif eder.

Bu arada Gülizar ve Murat buluşurlar. Gülizar aşkını itiraf eder. O sırada babaannesi de Gülizar’ın peşine düşmüştür. Suzi, durumu anlatmak için Gülizar’ın yanına gider. O sırada babaanne ile birlikte Gülizar’ın bu anına şahit olurlar. Babaanne, yaşananları görünce şaşkına düşer. Yeni bölümde Gülizar’ın babaannesinin ne tepki vereceğini hep birlikte göreceğiz.