Ana sayfa Dizi Haberleri Gülizar, Şevkat Yerimdar ve Bahtiyar Ölmez dizilerinin final yapmasının sebepleri neler?

Gülizar, Şevkat Yerimdar ve Bahtiyar Ölmez dizilerinin final yapmasının sebepleri neler?

tarafından ker_def

Milliyet Cadde yazarlarından Sinan Biçici ekrana veda kararı alan Şevkat Yerimdar, Bahtiyar Ölmez ve Gülizar dizilerinin vedasının sebeplerini sıraladı.

İşte o yazı:

Hangi diziler final yapacak?

Mart ayı dizi trafiğinde yoğun olur. Özellikle dramalar için neredeyse son şanstır mart ve nisan başı. O yüzden reytingleri düşmeyebaşlayan diziler, bu ay final yapar. Yaza yaklaşırken yeni diziler komedi olur ki, yaz sezonunda devam edebilsin.

Çağan Irmak bir süredir dizi yapmıyordu, o nedenle ‘Gülizar’dan, kanalın da hepimiz gibi büyük beklentisi vardı, ama olmadı. Bana kalırsa Irmak, duygulandıran işlerinde büyük başarı yakalıyor. ‘Gülizar’ gözyaşlarını harekete geçiremedi ve final kararı alındı.

Gülizar, Şevkat Yerimdar ve Bahtiyar Ölmez dizilerinin final yapmasının sebepleri neler? 8

‘Şevkat Yerimdar’, kış sezonunda başlaması beklenirken uzun bir süre ertelenmiş ve yazın yayına başlamıştı. Neredeyse vazgeçildi sanılan dizi, büyük bir reyting başarısı gösterdi ve haftalarca gün birincisi oldu. Komediler yeniden ‘İyi reyting yapıyor’ dedirten bir iş oldu. Son zamanlardaki düşüşüyle, 44’üncü bölümde final kararı alındı.

Gülizar, Şevkat Yerimdar ve Bahtiyar Ölmez dizilerinin final yapmasının sebepleri neler? 9

‘Bahtiyar Ölmez’, bir kenar mahalle delikanlısıyla mafyatik bir adamın birbirinin yerine geçme hikayesiydi. İnandırıcılık açısından riskli bir işti ama yine de bir izleyici kitlesi yakalamayı başarıp, reytinglere bir süre direnebildi. Ama yakında final yapacak.