Ana sayfa Dizi Haberleri Gülizar ve Bahtiyar Ölmez dün akşam ekrana veda etti… Peki Cumartesi ekranının reytingleri nasıldı?

Gülizar ve Bahtiyar Ölmez dün akşam ekrana veda etti… Peki Cumartesi ekranının reytingleri nasıldı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Cumartesi ekranından iki dizi daha kaydı. Sezon başından beri o kadar çok dizi veda etti ki çoğunun adını ile hatırlamaz olduk. Reyting listelerinde alt sıralarda kalan dizilerin kaderi, 10. bölümü bile göremeden gitmek oldu artık.

Kanal D’de yayınlanan ve Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat’ın başrolünde oynadıkları Gülizar da reytingleri düşük olunca dün akşam final yaptı. Atv’de yayınlanan ve Yetkin Dikinciler ile Hande Subaşı’nın başrolünde oynadıkları Bahtiyar Ölmez de dün son bölümüyle ekrandaydı.

Cumartesi akşamının rakip dizileri Yeni Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları ve Adı Zehra da reyting mücadelesi veriyor ama Survivor, birinciliği kimseye bırakmıyor!

Dün akşam Total’de Survivor 1., Yeni Gelin 2. ve Yeni Gelin özeti 3. sıradaydı. Veda eden Gülizar 22. ve Bahtiyar Ölmez ise 10. sırada yer alabildi ancak.

AB kategorisine gelince yine 1. değişmedi. Survivor’ın ardından Fox Ana Haber 2. ve Fazilet Hanım ve Kızları ise 3. sıradaydı. Gülizar 6., Bahtiyar Ölmez 13. sırada yer alabildi.

Fox’un Adı Zehra dizisi ise Total’de 8. Ab’de 12. sırada yer bulabildi.

Sosyal Medyada da en çok konuşulanlar arasında Survivor ilk sıraya yerleşirken Fazilet Hanım ve Kızları’nın ardından Adı Zehra 3., Tolgshow 4. ve Gülizar’ın 5. sırada yer aldığı görülüyor.