Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güllerin Savaşı dizisinden kazandığı parayla iş kurdu!

Güllerin Savaşı dizisinden kazandığı parayla iş kurdu!

tarafından ker_def

ugurkurul3

OYUNCULUK AKILLI İŞİ DEĞİL
Bu dükkanı açarken tüm sermayeyi oyunculuktan mı kazandınız?
Evet, oyunculuktan kazandığımı bu işe yatırdım. Burayı ‘Güllerin Savaşı’ dizisinden kazandığım parayla açtım. Birazcık riskliydi; ya Sapanca’da bir arsa alacaktım ve o arsanın değerlenmesini bekleyecektim ya da böyle bir ticarete girecektim. Arsa almak daha garantiydi ama ölü yatırım yapmaktansa, şimdi işimin başındayım.

Biraz acelecilik mi var?
Aceleci değilim ama beş yıldır Asmalımescit civarında çalıştığım için eşim-dostum hep buradaydı. Şimdi kendi mekanımda ahbaplarımla yemek yiyip sohbet edebilmek bile benim için güzel bir lüks diyebilirim. Kar beklentim yok, sadece Asmalımescit’te yani Pera’da bir yuvam olsun istedim.
‘Barmenlik yaptım’ demiştiniz, gece hayatı yorucu olmadı mı?
Oyunculuğa tam olarak girmediğimde gece hayatının içindeydim, şu anda gece hayatı gibi bir durumum yok. Belki de uslandım. Barmenlik yaptığın zaman şöhret olmanıza gerek yok, çünkü barın arkasındaysanız zaten buradakiler için ünlüsünüzdür. 25 yaşındayım ve yaşantı bakımından daha hiperaktif olmam gerekirken, bana bir olgunluk geldi.
Ünlüyle de uğraşmak zordur, sarhoşla da… Bu âlem korkutmadı mı?
Bende de biraz delilik var demek ki, sevdiğimizden yapıyoruz bu işi… Açıkçası oyunculuk da çok akıllı işi değil. Saatlerce ezberini yap, soğukta kamera karşısında dur, üşü ve oyna.