Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güllerin Savaşı dizisinden kazandığı parayla iş kurdu!

Güllerin Savaşı dizisinden kazandığı parayla iş kurdu!

tarafından ker_def

ugurkurul

HER ŞEYE RAĞMEN UMUTLUYUM
Yılbaşı gecesi İstanbul’un en popüler mekanlarından Reina’ya saldırı yapıldı. Mekan işletmek de artık riskli hale geldi.
Sadece mekan işletmek diye bakmayalım, çünkü maalesef ki ülkemizdeki herkes potansiyel hedef konumunda… Sen de tehlikedesin, ben de tehlikedeyim. Bu ülke topraklarında her zaman savaş varmış ama son bir yıldır bunun en pisliğini yaşıyoruz. Ülkemiz için zor ama onların bir planı varsa, yaradanın da bir planı vardır diye düşünüyorum. Karamsar olunduğunda terörün amacına ortak olunduğunu düşünüyorum. O yüzden her şeye rağmen umutluyum ve bu yaşanılanların düzeleceğini ümit ediyorum.
Bir süre önce, o dönemki rol arkadaşınız Canan Ergüder ile metrobüste fotoğraf çekip sosyal medyada paylaştınız. Bunu haber olmak için mi yaptınız?
Setten çıkınca İstanbul trafiğine karşı en güzel çözüm oluyor. Canan Ergüder de dünyanın en güzel insanlarından biri, o tam bir rol model. Gerçekten hazmetmiş, hiçbir egosu ve kaprisi yok.
Tanınmaya başlamak size ne kattı?
Daha çok saygı duyulan biriyim. İnsanlarla iletişim konusunda sıkıntı yaşamıyordum ama tanımaya başladıkları için o ikili ilişkileri çok daha kolay kuruyorum. Popülarite güzel bir şey, tabii henüz Aleyna Tilki gibi parmakla gösterilmiyorum. ‘Aa Uğur Kurul geçiyor’ demiyorlar ama yüz yüze geldiğimizde tanıyorlar.