Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisi kendi sonunu hazırlıyor! İzleyici isyan bayrağını çekti!

Gülperi dizisi kendi sonunu hazırlıyor! İzleyici isyan bayrağını çekti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Analiz
Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrolünde oynadıkları Gülperi dizisi, yarın akşam 25. bölümüyle ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümünden yayınlanan 2. tanıtım, izleyicinin tepkisini çekti. Hasan’ın, yaşanan onca şeyden sonra annesine kızıp dedesinin evine dönmesi, eski hayatına hızlı bir şekilde yeniden alışması izleyenleri kızdırıyor.

Annesi Kadir ile evlendi diye gereksiz tavırlar sergileyen Hasan’ın, yaşadıkları her şeyi unutup dedesine sığınması eleştiri konusu olurken, aldığı kararların nelere yol açacağını bilmeden ilerliyor.

Dedesinin yine kendi üzerinden oyun oynadığını farkedemeyen Hasan, hem kendisini hem de annesi ve kardeşlerinin hayatıyla oynuyor.

Gülperi, çocuklarının tepkisi üzerine Kadir’den boşanmaya çalışacak ama Kadir durumu farkedip izin vermeyecek.

Bu arada Yakup Ağa’nın evine gidip çocuklarını almak isteyen Gülperi’ye atılan taş, kafasını yarıyor.

Bedriye ve Hasan’ın annesinin darp edilmesine balkondan bakıp sadece seyirci kalmaları ise izleyenleri iyice kızdırdı.

Yeni bölümde Eyüp de yeniden ortaya çıkacak. Gülperi’nin Kadir ile evlendiğini öğrenen Eyüp, Şeyma’yı kaçırıp onun yerine Gülperi’yi isteyecek.

Gülperi dizisi kendi sonunu hazırlıyor! İzleyici isyan bayrağını çekti! 7

Dizinin gidişatının izleyiciyi hiç memnun etmediği, sosyal medyada yapılan yorumlardan belli oluyor.

“Sıkıcı olmaya başladı, Hasan’ın ergen tavırları sıktı artık, hiç bir şey anlamadılar yaşananlardan da dedelerine döndüler, eski hayatına ne çabuk alıştın, Gülperi de ilk fırsatta Kadir’i gözden çıkarıyor” şeklinde yorumlar yapılmakta.

Cuma akşamları yayınlanan dizinin konusu, izleyiciyi gittikçe sıkıyor. Bakalım sezon sonunu görebilecek mi?

25. BÖLÜM ÖZETİ ŞÖYLE:

Gülperi’nin evlilik haberi hızla yayılır. Kadir’in annesi Suna oğlunun evine yerleşip Gülperi’ye eziyet etmeye başlar. Hastanedeki Eyüp de bu evliliği öğrendiğinde sonuçları herkesi etkileyecek bir plan yapmaya başlar.

Yakup’un da Eyüp’ün borçlarından kurtulmak için Hasan üzerinden bir planı vardır. Ailenin veliahtı olma fikri Hasan’ın kafasını karıştırır. Annesine inat, olmadığı bir insan gibi davranmaya başlar. Buna en büyük tepkiyi Artemis verse de başlarına gelecek belalara mani olamaz.

Gülperi, Hasan ve Bedriye’nin hasreti ile yanarken hiç beklenmedik bir olay olur; Eyüp tecritten firar edip Şeyma’yı kaçırır. Kadir’den, Şeyma’ya karşılık Gülperi’yi teslim etmesini ister.