Ana sayfa Dizi Haberleri Resmen komedi! Sen Anlat Karadeniz dizisinde o sahneyi izleyenler gülmekten kırıldı!

Resmen komedi! Sen Anlat Karadeniz dizisinde o sahneyi izleyenler gülmekten kırıldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Dün akşam atv’de 45. bölümü yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde öyle bir sahne vardı ki izleyenler kahkahalar attı adeta!

Dizinin takipçileri, Vedat’ın ölümüyle huzur bulan Kaleliler’in aşık çiftlerini izlerken, gülmekten kendilerini tutamadı!

Öykü Gürman ve Sinan Tuzcu’nun başarılı performanslarıyla renklenen sahne, ekran başındaki izleyiciye keyifli anlar yaşattı.

Asiye, doğumdan sonra yaşadığı stresi atmak için kocasından biraz romantizm istedi. Bu işlerden pek anlamayan Mustafa’nın imdadına Tahir yetişti.

Asiye’yi lüks bir yerde romantik bir akşam yemeğine götüren Mustafa, karısının kendisinden güzel sözler söylemesini istemesi üzerine zor anlar yaşadı.

İmdadına Kaleliler’in en romantik adamı olan Tahir yetişti. Bir ara masadan kalkan Asiye’nin gidişini fırsat bilen Mustafa, Tahir’den romantik sözler söylemesini istedi.

Resmen komedi! Sen Anlat Karadeniz dizisinde o sahneyi izleyenler gülmekten kırıldı! 7

Asiye masaya döndüğünde gizlice Tahir’in sözlerini dinleyip Asiye’ye aktaran Mustafa’nın sözleri Asiye’yi mutluluktan uçururken, telefonun diğer ucunda da Tahir ve Nefes, birbirlerinin gözlerine bakarak romantik anlar yaşıyordu.

Tahir, Nefes’e söyler gibi cümleleri sıralarken, Mustafa da aynı cümleleri kendi yorumunu katarak aktardı.

Ancak telefon bir anda kesilince Mustafa’nın kalakalması ve Asiye’nin şaşkınlıkla bakması da bu romantik anlara adeta komedi sıfatını yükledi.

Bu sahneye sosyal medyada yorum yapan izleyiciler “Gülmekten koptum, romantizmin katili tulumbacı Mustafa’dır kayıtlara böyle geçsin, muhteşem bir sahne olmuş, gülmekten gözümden yaş geldi” şeklinde yorumlar yaptılar.

İşte izleyenleri çok güldüren o sahne: