Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde Eyüp’ün dehşet planı! Kadir, Gülperi ve Can’ın hayatı tehlikede!

Gülperi dizisinde Eyüp’ün dehşet planı! Kadir, Gülperi ve Can’ın hayatı tehlikede!

tarafından zk zk
Show TV’de yarın akşam 20. bölümü yayınlanacak olan Gülperi dizisinde Kadir ve Gülperi evlenmeye karar veriyor.

Ancak gözaltında olan Eyüp’ün korkunç planıyla Kadir’in arabası bozuluyor. Can’ın da içinde olduğu aracın frenleri tutmuyor ve Kadir ve Gülperi büyük bir tehlikeyle karşı karşıya geliyorlar.

Bu arada Eyüp, oğlu Hasan’ı, Kadir konusunda uyarmaya çalışıyor. Hasan, nasıl bir tavır alacak merak konusuyken, Gülperi ve Kadir’in en mutlu günlerinin kötü bir olayla bitmesi ihtimali ortaya çıkıyor!

Gülperi dizisinde Eyüp'ün dehşet planı! Kadir, Gülperi ve Can'ın hayatı tehlikede! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Gülperi Kadir’e yardım etmek için elinden geleni yaparken Eyüp’ün engeline takılır ancak Eyüp’ün hesap etmediği bir durum gelişir. Kadir ise hapishanede olmasına rağmen Artemis’in kurtulması için çabalarken çaresiz bir bekleyiş içindedir.

Hasan Artemis’i kurtarmak için kendi canını tehlikeye atar ve bu durum kendisine bile itiraf edemediği duyguların açığa çıkmasına sebep olur. Eyüp ise Kadir’den artık sonsuza dek kurtulmaya kararlıdır.

Gülperi ve Kadir birlikte çıkacakları yola doğru ilk adımı atmaya karar verirler. Ancak bu sefer bu adımı atmak 20 yıl öncekinden de zor olacak ve beklemedikleri bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaklardır.

İşte Gülperi 20. bölüm 2. tanıtımı: