Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde kan donduran olay! Kadir, Eyüp’le ilgili sırrı öğrendi…

Gülperi dizisinde kan donduran olay! Kadir, Eyüp’le ilgili sırrı öğrendi…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Show TV’de dün akşam 16. bölümü yayınlanan ve sezon arası veren Gülperi dizisinde Eyüp ile ilgili bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı…

ve Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen’in baş rolünde oynadıkları Gülperi dizisinde, babasının suçunu üstlenip sınırdan kaçarken patlamada yaralanan ve öldü sanılan Eyüp, 7 yıl sonra geri dönmüştü.

Eyüp’ün önce ailesi tarafından Gülperi ile ilgili doldurulması, sonrasında çocuklarından başka gerçekleri duymasıyla nasıl bir tavır alınacağı bekleniyordu.

Geçtiğimiz hafta diziye ilk geldiğinde, herkes onun nasıl bir karakter olduğunu anlamaya çalıştı.

7 yıl sonra çıkıp gelen Eyüp, Gülperi’ye büyük baskı yapmaya, tuhaf tavırlar sergilemeye başladı.

Eyüp’ün Gülperi’ye yakınlaşmaya çalışması ama karşılık bulamayınca iyice öfkelenmesi yeni bölümün dikkat çeken sahneleriydi.

Bu arada Eyüp’ün gelmesi, en çok da Kadir’i üzmüştü. Gülperi’ye aşık olan Kadir’in eli kolu bağlandı.

Gülperi dizisinde kan donduran olay! Kadir, Eyüp'le ilgili sırrı öğrendi... 8

Eyüp ile karşılaşan Kadir’in aralarında geçen konuşmadan, geçmişte Eyüp’ün bir ihanetine uğradığı anlaşıldı. Kadir’in kimseye anlatmadığı bu olay merak uyandırırken, final sahnesinde olanları ise kimse beklemiyordu.

Eyüp 5 kişi öldürmüş…

Nikah kıyılmasına yakın Kadir, avukat arkadaşından Eyüp ile ilgili çok önemli bir sırra ulaştı.

Eyüp’ün aslında Türkiye’den kaçtıktan sonra gittiği ülkede müebbet hapse mahkum olduğunu ve hapishane yıkılınca kaçtığını öğrendi. Neden müebbet aldığı ise dehşete düşürdü!

Eyüp, sınırda yaralandıktan sonra kendisini kurtaran ve bakan aileyi, iyileştikten sonra soymaya kalkıştığı, tüm aileyi taradığı ve 5 kişiyi öldürdüğü, ölenler arasında bir de çocuk olduğu ortaya çıktı.

Kadir bu bilgiyi aldıktan sonra hızla nikah dairesine gitmek için harekete geçti. Trafiğe rağmen nikaha yetişen Kadir, salonun tam kapısını açtığı sırada Gülperi ile göz göze geldi.

Nikah memuru Gülperi’ye evlenmeyi kabul edip etmediğini soruyordu.

Gülperi dizisinde kan donduran olay! Kadir, Eyüp'le ilgili sırrı öğrendi... 9

Ancak Gülperi o anda kapıda duran Kadir’i ve ‘Hayır’ anlamında başını salladığını gördü. Gülperi yanıtını vermeden dizinin 16. bölümü final yaptı.

Gülperi’nin Eyüp ile evlenip evlenmeyeceğini, Kadir’in ona gerçekleri anlatma şansı bulup bulamayacağını ancak bir kaç hafta sonra öğreneceğiz. Dizi sezon arası verdi ve Ocak sonunda ekranda olması bekleniyor.

işte o nikah sahnesi: