Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde Şeyma, Eyüp ve Yakup’tan çok herkes ona gıcık oluyor!

Gülperi dizisinde Şeyma, Eyüp ve Yakup’tan çok herkes ona gıcık oluyor!

tarafından zk zk

Show TV’de yarın akşam 26. bölümü ekrana gelecek olan Gülperi dizisinde bir karakter var ki herkes ona sinir olmaya başladı!

Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrolünde oynadıkları dizide Yakup Ağa, Şeyma ve sonradan ortaya çıkan Eyüp, dizinin ‘kötü’ karakterleri olarak sevilmiyor.

Ancak bir başka karakter var ki yaptıklarıyla ekran başındaki izleyicilerin de sabrının sınırlarını zorluyor!

Televizyongazetesi-Detay

O isim Bedriye! Sosyal medyada Bedriye’nin tavırları, davranışları, annesine zaman zaman verdiği haksız tepkiler, yaşadıklarını unutup dedesinin evine geri dönmesi, halası ve babaannesine karşı yakınlığı izleyenleri çıldırtıyor.

Tüm bunların yanında Hasan’ın uyarılarına karşın bu haftaki bölümde Selen’in partisine giden Bedriye, yine olmadık bir durumun içine düşecek.

İkizi Hasan’ın kendisini almaya geldiğini görünce koşup evde bir odaya giren Bedriye, banyodan çıkan bornozlu bir adamla odadayken Hasan içeri giriyor. Durumu anlatıyorlar ama Bedriye yine canını sıkacak bir durum yaratmayı başaracak!

Sosyal medyada diziyle ilgili yorum yapanlar, Bedriye’nin başına buyruk tavırları, sorumsuzluğu, annesinin tüm yaşadığı zorluklara rağmen onu anlamak istememesine deliriyor.

Aleyna Özgeçen’in oynadığı Bedriye, dizinin son dönemde en sevilmeyen, en gıcık ve en sinir olunan ismi olarak anılıyor sosyal medyada.

İşte yarın akşam yayınlanacak olan 26. bölümde Selen’in partisindeki o olay: