Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde sinirleri bozan sahne! Öylece balkondan izlediler!

Gülperi dizisinde sinirleri bozan sahne! Öylece balkondan izlediler!

tarafından zk zk
Show TV’de ekrana gelen Gülperi dizisinin yeni bölümü Cuma akşamı yayınlanacak.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizinin 25. bölüm tanıtımını izleyenler, Bedriye ve Hasan’a sosyal medyadan eleştiri yağdırdılar.

Annelerinin Kadir ile evlenmesine tahammül edemeyen ve dedelerinin evlerine giden Bedriye ve Hasan, Gülperi onları almaya geldiğinde evin önünde yaşanan kavgayı film izler gibi izliyor.

Çocukların babaannesinin “Evlenmişsin işte, çocuklar senin daha neyine” diyerek eline aldığı taşı fırlattığı sahnede Gülperi’nin kafası kanlar içinde kalıyor.

Gülperi dizisinde sinirleri bozan sahne! Öylece balkondan izlediler! 7

Yakup’un dövmeye çalıştığı Gülperi, çocuklarını onlara yedirmeyeceğini söylerken bir tek Can bu anlara dayanamayıp annesinin yanına koşuyor.

Bedriye ve Hasan ise yerlerinden bile kıpırdamıyor. Çocukların onca olaydan sonra geldiği bu nokta izleyenleri kızdırırken, Yakup’un tüm servetini Hasan’a bırakacağını söylediği sahne de dikkat çekti.

İzleyiciler Hasan ve Bedriye için sosyal medyada “Bu ne nankörlük, nasıl bir bencillik, neyin tribi bu, anneleri dayak yerken balkondan keyifle izliyorlar” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

İşte Gülperi 25. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Artemis’in isteğini duyan Gülperi yıkılır ve artık iyice sıkışmış olduklarını kabul etmek zorunda kalır. Kadir ise hala direnmeleri gerektiğini söylerken Hasan’ın da artık onlarla ilgili gerçeğin kıyısında olduğunun farkında değildir.

Hasan Gökhan’ın ince bir sınırda olduğunu fark edip ona müdahale etmek durumunda kalır. Bu olay aralarındaki dengeleri yeniden değiştirecektir. Hasan bir yandan da kardeşleriyle birlikte yeni bir mücadeleye girmek zorunda kalır.

Gülperi ve Kadir birlikte çıktıkları yolculuğun en zor dönemecine girmişlerdir. Kadir Gülperi’nin beklenmedik hamlesiyle şoka girer. Hasan, Bedriye ve Can ise aldıkları kararla bu dönemeci bambaşka bir noktaya çekeceklerdir.